Biriyle tanıştığımız ilk birkaç saniyede onunla ilgili bir izlenim ediniriz. Peki, bu ilk izlenim her zaman güvenilir midir? Ya da sonradan değişebilir mi? Bu eğitimimizde ilk izlenimi oluştururken beynimizde neler olduğundan ve ilk izlenimin sosyal psikolojisinden söz edeceğiz. Yararlı olması dileğiyle.
İlk İzlenime Güvenmeli miyiz?
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 3
Beden dilini anlayabiliyor musunuz? Yoksa yalnızca kalıplarla mı hareket ediyorsunuz? Eğer öyleyse tamamen yanılıyorsunuz! çünkü, beden dili bir bütün olarak incelenmelidir. Peki, beden dilini oluşturan unsurlar nelerdir? Ve beden dilini anlayabilmek için neler yapmalıyız? Gelin, birlikte öğrenelim.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 5
Biri size hata yaptığında onu uyarmak için başladığınız konuşma sizin özür dilemenizle mi bitiyor? Ya da haklıyken haksız duruma mı düşüyorsunuz? Öyleyse sohbet tuzaklarına yakalanmış olabilirsiniz. Peki, bu tuzaklar nelerdir? Kendimizi nasıl koruyabiliriz? Gelin, birlikte öğrenelim.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 0
Türk işaret dili eğitimine ikinci bölümümüzle devam ediyoruz. Bu eğitimde işaret dilinde zamirleri ve tanışma ifadelerini öğrenerek işitme engelli biriyle nasıl tanışacağımızı göreceğiz.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
Yöneticiler güvenilir ve sorunların üstesinden gelebilen insanları tercih ederler. Bu nedenle sunumlara oldukça önem verirler. Etkileyici bir sunum yapmak, önemli kapıları aralar. Peki, etkileyici bir sunum nasıl olmalı? Yöneticileri etkilemek için hangi noktalara dikkat edilmeli? Bu soruların yanıtları ve daha fazlası eğitimimizde!
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 9
Kelimeler ve fikirler tüm evreni değiştirebilecek güçtedir. Onları ne kadar doğru kullanırsak; duygularımız ve düşüncelerimiz de bir o kadar zenginleşir ve gelişir. Konuşmak; anlamanın ve anlaşılmanın en temel birinci kuralıdır. Ancak çok uzun konuşmak, gereksiz kelimeler kullanmak, bildiğimiz her şeyi karşımızdakine anlatmak hiç profesyonel değildir. öz anlatıma ulaşmak ve anlattıklarımızı kabul ettirmek istiyorsak, konuşmamızda bazı [...]
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 21 dakika
Soru Sayısı: 11
Hikâye anlatıcılığı günümüzde adını sıkça duyduğumuz bir kavram hâline geldi. Hatta artık sadece sahnede değil, iş hayatında ve sosyal hayatta da kullanılmaya başlandı. Peki, biz iyi bir hikâye anlatıcısı olamaz mıyız? Tabii ki, olabiliriz! Gelin, birlikte hikâye anlatıcılığıyla ilgili detayları öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 0
İşaret dili temelinde işitme engelli bireylerin iletişim aracıdır. Ancak işaret dilini öğrenmek için işitme ya da konuşma engelli olmak zorunda değiliz. Çevremizdeki engelli bireylerle iletişim kurmak için işaret dilini kullanabiliriz. Haydi, öyleyse gelin birlikte işaret dilini öğrenelim.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 4
İnsan sesi, tıpkı bir enstrüman gibidir ve dünyadaki en kuvvetli sestir. Konuşurken kelimelerin gücünden yararlanmak ve karşımızdaki kişiyi dinlemek oldukça önemlidir. Oysa çoğumuz konuşurken karşımızdakilerin bizi dinlemediğini düşünürüz. Peki, bunun nedeni ne olabilir? Karşımızdaki kişilerin konuşma esnasında bizi dinlemesini nasıl sağlarız? Sorularınızın cevabını sizin için hazırladığımız “Etkili Konuşma” eğitimimizde bulacaksınız. Yararlı olması dileğiyle.