Dijital oyunları sıkça oynuyor musunuz? Veya çocuklarınız oynuyor mu? Bu oyunların yararlı etkilerini biliyor musunuz? Evet, birçoğumuz oyunları sadece kafamızı dağıtmak için kullanıyoruz. Ancak oynadığımız oyunların çoğu zihinsel gelişimimize katkı sağlıyor. Ama bunun için oyunların iyi seçilmesi gerekiyor. Peki hangi oyun ne için ve nasıl bir katkı sağlıyor? Gelin, birlikte öğrenelim.
Dijital Oyunlar Yararlı mı, Zararlı mı?
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 70 dakika
Soru Sayısı: 20
Şimdi sizlerle çok farklı ve heyecanlı bir yolculuğa çıkacağız. Ancak öncelikle sizi dünyayı kurtarmaya çalışan iki kişi ile tanıştırmak istiyoruz. Karşınızda Etik ve onun robot arkadaşı Hedge. Bu iki kahramanımız dünyayı kurtarmaya çalışacaklar. Bunu yaparken de karşılarına çıkan engellerin üstesinden gelmek zorundalar. Peki, ama nasıl? Tabii ki uygun programlama teknikleri ve kodlamalarla! “Fakat benim kodlamayla [...]
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 23 dakika
Soru Sayısı: 0
Sizlere bu eğitimimizde; hayatınızı kolaylaştıracak, birden fazla çalışma alanı sunacak, zamanınızı dikkatli ve verimli kullanmanızı sağlayacak, önemli notlarınızı dijital ortamda tutmanıza yardımcı olacak işlevsel, etkili ve pratik kullanımlı uygulamaları bir araya getirdik. Yararlı olması dileğiyle.
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 1
İş süreçlerinde verimliliğinizi ve hızınızı artırmak ister misiniz? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. öyleyse Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) ile tanışmanızın zamanı geldi demektir. Gelin beraber Robotik Süreç Otomasyonun ne olduğundan, nasıl çalıştığından ve size ne gibi yararlar sağlayacağından söz edelim.Hazırsanız başlıyoruz
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 2
Bir yazılımı testi ederken nelere dikkat etmeliyiz? Erken testin yararları nelerdir? Her modül test edilmeli midir? Sıfır hata bir ütopya mı? Tüm sorularınızın ve daha fazlasının yanıtı eğitimimizde!
İnternet
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 4
Web tasarımı öğrenmek istiyorsanız, işe nereden başlamalı? Aşırı bilgi yükünden yorulmadan doğru tavsiyeyi bulmak oldukça zor olabilir. Bu yüzden sizler için özellikle yeni başlayanlara bir yol haritası oluşturduk. İhtiyacınız olan tüm temel bilgiler sizin için hazırladığımız eğitimimizde! Yararlı olması dileğiyle.
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 5
Yirmi birinci yüzyılın global iş pazarlarında rekabet avantajının sağlanabilmesi için şirketlerin etkin iş süreçlerine sahip olması gerekiyor. Bu nedenle de şirketlerin yeni teknolojilere ve özellikle de bilişim sistemlerine hâkim olması bu çağın zorunlulukları arasında gösteriliyor. Bu eğitimde sizlere yönetim bilişim sistemlerinin genel kavramları hakkında bilgiler vereceğiz. Yararlı olması dileğiyle.
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
ChatGPT sürekli olarak, güncellenir ve geliştirilir. Böylece, ChatGPT’den herkes, herhangi bir konuda hızlı ve doğru yanıtlar alır. Verdiği cevaplar sayesinde, performansı daha da gelişir ve daha kaliteli bir hizmet sunar. Peki, ChatGPT teknik olarak nasıl çalışır? Hangi veri tekniklerini kullanır? Bu soruların cevabı ve daha fazlası eğitimimizde!
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Bilgisayarınızın sadece bir monitör ve klavyeden daha fazlası olduğunu ilk fark ettiğiniz anı hatırlıyor musunuz? örneğin; farenize bir videoyu açmak için tıkladığınızda, çok ama çok kısa bir süre sonra istediğiniz videonun karşınıza geldiğini fark ettiniz mi? Peki, bu kadar kısa sürede bu işlem nasıl gerçekleşebilir? Fareniz videoyu nasıl açabilir? Bu soruların ve daha fazlasının cevabı [...]