Dijital oyunları sıkça oynuyor musunuz? Veya çocuklarınız oynuyor mu? Bu oyunların yararlı etkilerini biliyor musunuz? Evet, birçoğumuz oyunları sadece kafamızı dağıtmak için kullanıyoruz. Ancak oynadığımız oyunların çoğu zihinsel gelişimimize katkı sağlıyor. Ama bunun için oyunların iyi seçilmesi gerekiyor. Peki hangi oyun ne için ve nasıl bir katkı sağlıyor? Gelin, birlikte öğrenelim.
Dijital Oyunlar Yararlı mı, Zararlı mı?
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 70 dakika
Soru Sayısı: 20
Şimdi sizlerle çok farklı ve heyecanlı bir yolculuğa çıkacağız. Ancak öncelikle sizi dünyayı kurtarmaya çalışan iki kişi ile tanıştırmak istiyoruz. Karşınızda Etik ve onun robot arkadaşı Hedge. Bu iki kahramanımız dünyayı kurtarmaya çalışacaklar. Bunu yaparken de karşılarına çıkan engellerin üstesinden gelmek zorundalar. Peki, ama nasıl? Tabii ki uygun programlama teknikleri ve kodlamalarla! “Fakat benim kodlamayla [...]
İnternet
Eğitim Süresi: 130 dakika
Soru Sayısı: 0
Bilişim dünyasının değerli hocalarından Doç. Dr. Şadi Evren ŞEKER’in derslerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu eğitimde hocamız, hayatımızın önemli bir parçası haline gelmiş olan internetin nasıl çalıştığını kendine özgü yöntemleriyle kolayca öğrenilebilecek şekilde anlatıyor. Ağ Protokolleri ve HTML gibi temel konularla başlayan eğitimde; CSS ve Stillere Giriş HTML Formları E-Posta Nasıl çalışır? İnternet Güvenliği ve Kişisel [...]
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 23 dakika
Soru Sayısı: 0
Sizlere bu eğitimimizde; hayatınızı kolaylaştıracak, birden fazla çalışma alanı sunacak, zamanınızı dikkatli ve verimli kullanmanızı sağlayacak, önemli notlarınızı dijital ortamda tutmanıza yardımcı olacak işlevsel, etkili ve pratik kullanımlı uygulamaları bir araya getirdik. Yararlı olması dileğiyle.
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 25 dakika
Soru Sayısı: 0
iPad kullanmak çok kolay evet ama etkili kullanmak için pek çok ipucu ve sır var. Eğer tüm bunlara hakim olabilirseniz işinize çok daha fazla katkı sağlayabilirsiniz. Tüm bu özellikleri öğrenmek istiyorsanız, hemen eğitimimizi izlemeye başlayın. Yararlı olması dileğiyle.
Dijital Dönüşüm
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 0
Algoritmalar, Orta çağda ondalık sayı sistemine göre yapılan ve son zamanlarda belirli herhangi bir kurala bağlı bulunan her türlü hesap işlemine verilen addır. Bu anlamdan her adımda kurallara bağlı olarak gerçekleşen hesaplama olayıdır. Yani algoritma, bir problemin çözümü (varsa) için gerekli adımların mantıksal bir sıra ile yazılmasıdır. Algoritmalar bizlerin günlük yaşantısında sürekli kullandığı her aldığımız [...]
İnternet
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 4
Web tasarımı öğrenmek istiyorsanız, işe nereden başlamalı? Aşırı bilgi yükünden yorulmadan doğru tavsiyeyi bulmak oldukça zor olabilir. Bu yüzden sizler için özellikle yeni başlayanlara bir yol haritası oluşturduk. İhtiyacınız olan tüm temel bilgiler sizin için hazırladığımız eğitimimizde! Yararlı olması dileğiyle.
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 4
Evde, işte, otobüste…Hayatın her alanında müzik ve podcast dinlemek için Spotify’ı kullanıyoruz. Uygulamanın premium özelliklerinin yanında birçok ücretsiz özelliği de var. Peki, bu özellikler neler? Spotify deneyimimizi nasıl iyileştirebiliriz? Gelin, birlikte öğrenelim.
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Günümüzün vazgeçilmez iletişim araçlarından biri de e-postalardır. Bu nedenle, kısa ve sade yazarak direk konuya girmeniz oldukça önemlidir. Peki, e-postalar nasıl sadeleştirilir? Askeri disiplinle bir e-posta nasıl yazılır? Bu soruların cevapları ve daha fazlası eğitimimizde!