Egzersiz yapmanın ve spor yapmanın aslında ne anlama geldiğini hiç sorguladınız mı? Bu eğitimimizde, egzersizin sağlığa etkileri ve kilo verme sürecinde oynadığı rol üzerine düşüncelerimizi gözden geçireceğiz.
Egzersiz Yapmayı Gözden Geçirmeliyiz – Spor Yapma Paradoksu
Egzersizin yağ yakmak için neden etkili olmadığını ve vücudumuzun bu süreçte bize nasıl engel olduğunu öğrenmeye hazır mısınız? Bu eğitim, egzersizin sağlıklı yaşam üzerindeki gerçek etkilerini anlamanıza yardımcı olacak!
Neden İzlemelisiniz?
• Egzersizin Gerçekleri: Egzersizin kilo verme sürecindeki rolünü ve bununla ilgili yaygın yanlış anlamaları keşfedeceksiniz.
• Sağlıklı Yaşamın Temelleri: Sağlıklı bir yaşam tarzını sürdürmek için egzersizin neden önemli olduğunu ve vücudumuzun genel sağlığını nasıl iyileştirdiğini öğreneceksiniz.
• Kronik Hastalıklarla Mücadele: Düzenli egzersizin kronik hastalıkları önlemede ve yönetmede nasıl bir rol oynadığını keşfedeceksiniz.
• Dengeli Yaşamın Anahtarları: Egzersizin fiziksel sağlık dışında zihinsel ve duygusal sağlığa olan katkılarını öğreneceksiniz.
Bu eğitim, egzersizin sağlığınız üzerindeki gerçek etkilerini anlamanızı sağlayacak ve spor yapmanın düşündüğünüzden çok daha fazlası olduğunu gösterecek. Sağlıklı ve dengeli bir yaşam için egzersizi nasıl daha etkili bir şekilde yapabileceğinizi öğrenmek için hemen katılın!
Eğitime dilediğiniz an bilgisayar veya mobil cihazınızla erişebilirsiniz.
Egzersiz Yapmayı Gözden Geçirmeliyiz – Spor Yapma Paradoksu
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 0
İlgili ürünler
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Sağlıklı bir yaşam için düzenli çalışan sindirim sistemine sahip olmamız gerekir. Peki, sindirim sistemimiz hakkında bildiğimiz her şey doğru mu? ülser neden olur? Gaz nasıl oluşur? Ya da hepimizin korktuğu E.coli gerçekten bilindiği kadar zararlı mı? Bu soruların ve daha fazlasının yanıtı sizin için hazırladığımız eğitimimizde
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Kan basıncı nedir? Damar tıkanıklığı nasıl oluşur? Anjiyo neden yapılır? Eğer siz de bu soruların ve daha fazlasının cevabını merak ediyorsanız sizi eğitimimize bekliyoruz.Yararlı olması dileğiyle.
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 7
Her gün terleme, idrar, bağırsak hareketleri yoluyla 2-3 litre su kaybettiğimiz gibi; gün içinde sadece nefes alarak bile tonlarca su kaybederiz. Bu işlevler yaşamımız için gereklidir ve bu nedenle sıvı kaybını telafi etmemiz gerekir. Unutmayın; insan vücudunun %55-60’ı sudan oluşur ve bu oran yaşadığımız yere, vücut yağımıza, yaşımıza ve cinsiyetimize göre değişiklik gösterir. Bir yetişkinin [...]
Sağlık
Eğitim Süresi: 10 dakika
Soru Sayısı: 3
İlk aşınızı kaç yaşında oldunuz? Aşıların tehlikeli olduğunu düşünüyor musunuz? Yoksa madalyonun ikinci yüzü hiç aklınıza gelmemiş miydi? Bazı insanlar, aşıların sağlığımızı korumak yerine tehlikeye attığını düşünüyor. Peki ama neye dayanarak? Sizin için hazırladığımız bu eğitimde aşıların vücudumuzda nasıl çalıştığını, gerçekte ne kadar tehlikeli olduğunu ve olası yan etkilerini anlatacağız. Hemen izlemeye başlasanız iyi edersiniz. [...]
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Aralıklı oruç, modern bir diyet programı olmaktan çok daha ötedir. Metabolizmanızın ihtiyacı olan bir uygulamadır. Peki, aralıklı oruç sağlığımıza nasıl etki ediyor? Gelin, birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Sağlık
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 0
Bakteriler, bizimle birlikte bu gezegende milyonlarca yıldır yaşıyor. Hatta vücudumuzun neredeyse yarısını onların oluşturduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Yalnız kimisi çok yakın bir dostumuzken, kimisi de en büyük düşmanımız! Ve düşmanlarımızı yenmemize yardımcı olan büyük bir silahımız var: Antibiyotikler! Ancak bu noktada unutmamamız gereken önemli bir sorunumuz var: Ya antibiyotikler bizlere dost görünürken, aynı zamanda en [...]
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 0
Bir ofis çalışanının hayatının 5 yılını oturarak geçirdiğini biliyor muydunuz? Oturmak kısa süreli olduğunda zararlı değildir. Hatta bedenimizin toparlanması için gereklidir. Ancak bedenimiz yine de oturmayı hiç mi hiç sevmez. Ne var ki hayat koşulları bizi sürekli oturmaya yönlendirir. Oturmak bize gerçekten zarar verir mi? Duruş bozuklukları, sırt ve bel ağrıları, bacaklarda uyuşma, şişlik…. Hem [...]
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 0
Çeşitli sağlık sorunları yaşadığımızda tedavi olmak için hap şeklinde, iğneyle veya solunum yoluyla çeşitli ilaçlar kullanıyoruz. Bu ilaçlardan bazıları beynimizde çeşitli değişikliklere neden olarak etki gösterir. Bu ilaç gruplarının bazıları antidepresan, ağrı kesici ve sakinleştirici ilaçlardır. Peki bu ilaçları kullanırken beynimizde ne gibi değişiklikler olduğunu biliyor musunuz? Eğer bu sorunun cevabını merak ediyorsanız bu eğitim [...]