Egzersiz yapmanın ve spor yapmanın aslında ne anlama geldiğini hiç sorguladınız mı? Bu eğitimimizde, egzersizin sağlığa etkileri ve kilo verme sürecinde oynadığı rol üzerine düşüncelerimizi gözden geçireceğiz.
Egzersiz Yapmayı Gözden Geçirmeliyiz – Spor Yapma Paradoksu
Egzersizin yağ yakmak için neden etkili olmadığını ve vücudumuzun bu süreçte bize nasıl engel olduğunu öğrenmeye hazır mısınız? Bu eğitim, egzersizin sağlıklı yaşam üzerindeki gerçek etkilerini anlamanıza yardımcı olacak!
Neden İzlemelisiniz?
• Egzersizin Gerçekleri: Egzersizin kilo verme sürecindeki rolünü ve bununla ilgili yaygın yanlış anlamaları keşfedeceksiniz.
• Sağlıklı Yaşamın Temelleri: Sağlıklı bir yaşam tarzını sürdürmek için egzersizin neden önemli olduğunu ve vücudumuzun genel sağlığını nasıl iyileştirdiğini öğreneceksiniz.
• Kronik Hastalıklarla Mücadele: Düzenli egzersizin kronik hastalıkları önlemede ve yönetmede nasıl bir rol oynadığını keşfedeceksiniz.
• Dengeli Yaşamın Anahtarları: Egzersizin fiziksel sağlık dışında zihinsel ve duygusal sağlığa olan katkılarını öğreneceksiniz.
Bu eğitim, egzersizin sağlığınız üzerindeki gerçek etkilerini anlamanızı sağlayacak ve spor yapmanın düşündüğünüzden çok daha fazlası olduğunu gösterecek. Sağlıklı ve dengeli bir yaşam için egzersizi nasıl daha etkili bir şekilde yapabileceğinizi öğrenmek için hemen katılın!
Eğitime dilediğiniz an bilgisayar veya mobil cihazınızla erişebilirsiniz.
Egzersiz Yapmayı Gözden Geçirmeliyiz – Spor Yapma Paradoksu
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 0
İlgili ürünler
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Sağlıklı bir yaşam için düzenli çalışan sindirim sistemine sahip olmamız gerekir. Peki, sindirim sistemimiz hakkında bildiğimiz her şey doğru mu? ülser neden olur? Gaz nasıl oluşur? Ya da hepimizin korktuğu E.coli gerçekten bilindiği kadar zararlı mı? Bu soruların ve daha fazlasının yanıtı sizin için hazırladığımız eğitimimizde
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 1
Sık sık ateşlenir misiniz? Peki neden ateşlendiğinizi biliyor musunuz? Hepimiz zaman zaman sağlık sorunları yaşar ve ateşleniriz. Normal sıcaklığımız arttıkça rahatsızlıklarımız da artar. Sizin için hazırladığımız eğitimimizde “Neden ateşleniriz?” sorusunun cevabını bulacaksınız. Eğer hazırsanız videoyu başlatabilir ve zaman zaman yaşadığımız bu rahatsızlığın kaynağını öğrenebilirsiniz.
Sağlık
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 2
Birçoğumuz oksijenin vücudumuz için önemini biliyoruz. Peki, oksijensizliğin nelere yol açtığını biliyor musunuz? Ya da hayatımızı nasıl etkilediğini? Merak etmeyin, sizin için hazırladığımız bu eğitimde oksijenle ilgili tüm detayları paylaşıyoruz. Şimdi arkanıza yaslanın ve eğitimimizi izleyin!
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Aralıklı oruç, modern bir diyet programı olmaktan çok daha ötedir. Metabolizmanızın ihtiyacı olan bir uygulamadır. Peki, aralıklı oruç sağlığımıza nasıl etki ediyor? Gelin, birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Sağlık
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 2
Neden sarhoş oluyoruz? Sarhoş olmamızdan kim sorumlu? Alkol olarak adlandırılan etanol molekülü, alkollü içeceklerin aktif bileşenidir ve bizi sarhoş eden asıl maddedir. Etanol, hücre zarından gizlice içeri sızar ve vücudumuzda istediği yere yerleşir. Bireysel özelliklerimiz nedeniyle sarhoşluk hepimizde farklı şekilde meydana gelir. Peki, alkol neden herkesi farklı etkiler? Gelin, bu sorunun cevabını birlikte öğrenelim.
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 0
Vücudu dışarıdan gelen zararlı etkenlerden korumak, sıcaklık, basınç gibi önemli duyuları algılamak ve vücut ısısını ayarlamak gibi önemli görevlere sahip olan derimiz aslında vücuttaki en büyük organdır. çeşitli kazalar sonucu veya günlük hayatta farkında olmadan derimizde yaralanmalar meydana gelir. Bu yaralar derimizin kendini yenileme özelliği sonucunda kapanır. Ancak pek çoğumuzun da fark ettiği iyileşen deri [...]
Sağlık
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 0
Bakteriler, bizimle birlikte bu gezegende milyonlarca yıldır yaşıyor. Hatta vücudumuzun neredeyse yarısını onların oluşturduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Yalnız kimisi çok yakın bir dostumuzken, kimisi de en büyük düşmanımız! Ve düşmanlarımızı yenmemize yardımcı olan büyük bir silahımız var: Antibiyotikler! Ancak bu noktada unutmamamız gereken önemli bir sorunumuz var: Ya antibiyotikler bizlere dost görünürken, aynı zamanda en [...]
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 3
Sizce uykusuz kaldığınızda beyninizde ne olur? Eğer bir gün uykusuz kalırsanız; tepkileriniz azalır, analitik becerileriniz zayıflar ve bu durum strese neden olur. üç gün uyumazsanız, çabuk öfkelenir ve kavrama yetinizde azalma meydana gelir. Peki, ya 11 gün uyumazsanız? Hadi, gelin birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.