Egzersiz yapmanın ve spor yapmanın aslında ne anlama geldiğini hiç sorguladınız mı? Bu eğitimimizde, egzersizin sağlığa etkileri ve kilo verme sürecinde oynadığı rol üzerine düşüncelerimizi gözden geçireceğiz.
Egzersiz Yapmayı Gözden Geçirmeliyiz – Spor Yapma Paradoksu
Egzersizin yağ yakmak için neden etkili olmadığını ve vücudumuzun bu süreçte bize nasıl engel olduğunu öğrenmeye hazır mısınız? Bu eğitim, egzersizin sağlıklı yaşam üzerindeki gerçek etkilerini anlamanıza yardımcı olacak!
Neden İzlemelisiniz?
• Egzersizin Gerçekleri: Egzersizin kilo verme sürecindeki rolünü ve bununla ilgili yaygın yanlış anlamaları keşfedeceksiniz.
• Sağlıklı Yaşamın Temelleri: Sağlıklı bir yaşam tarzını sürdürmek için egzersizin neden önemli olduğunu ve vücudumuzun genel sağlığını nasıl iyileştirdiğini öğreneceksiniz.
• Kronik Hastalıklarla Mücadele: Düzenli egzersizin kronik hastalıkları önlemede ve yönetmede nasıl bir rol oynadığını keşfedeceksiniz.
• Dengeli Yaşamın Anahtarları: Egzersizin fiziksel sağlık dışında zihinsel ve duygusal sağlığa olan katkılarını öğreneceksiniz.
Bu eğitim, egzersizin sağlığınız üzerindeki gerçek etkilerini anlamanızı sağlayacak ve spor yapmanın düşündüğünüzden çok daha fazlası olduğunu gösterecek. Sağlıklı ve dengeli bir yaşam için egzersizi nasıl daha etkili bir şekilde yapabileceğinizi öğrenmek için hemen katılın!
Eğitime dilediğiniz an bilgisayar veya mobil cihazınızla erişebilirsiniz.
Egzersiz Yapmayı Gözden Geçirmeliyiz – Spor Yapma Paradoksu
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 0
İlgili ürünler
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 3
Sizce uykusuz kaldığınızda beyninizde ne olur? Eğer bir gün uykusuz kalırsanız; tepkileriniz azalır, analitik becerileriniz zayıflar ve bu durum strese neden olur. üç gün uyumazsanız, çabuk öfkelenir ve kavrama yetinizde azalma meydana gelir. Peki, ya 11 gün uyumazsanız? Hadi, gelin birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Uzun süren kas ağrıları yaşıyor musunuz? Hatta kendinizi gergin hissediyor musunuz? Peki, bunun nedeni ne olabilir? Tabii ki, duruş bozukluğu! Gelin, birlikte duruş bozukluğunun vücudunuzda yarattığı etkileri ve bunları nasıl düzeltebileceğinizi birlikte öğrenelim.
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Kan basıncı nedir? Damar tıkanıklığı nasıl oluşur? Anjiyo neden yapılır? Eğer siz de bu soruların ve daha fazlasının cevabını merak ediyorsanız sizi eğitimimize bekliyoruz.Yararlı olması dileğiyle.
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 4
Vitaminler, vücudumuzun sağlığı için gerekli olan organik bileşenlerdir. Vücut sistemimizin hem en büyük savunucusu hem de bakım işçileridir. Kas ve kemik sistemimizi güçlendirir, besinlerin kullanılmasını sağlar, enerjiyi kullanmamıza yardımcı olur ve yaralarımızın iyileşmesinde önemli bir rol oynar. “Ben gayet sağlıklıyım. İhtiyacım yok!” demeyin ve gelin, vitaminlerin vücudumuzdaki görevlerini birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Sağlıklı bir yaşam için düzenli çalışan sindirim sistemine sahip olmamız gerekir. Peki, sindirim sistemimiz hakkında bildiğimiz her şey doğru mu? ülser neden olur? Gaz nasıl oluşur? Ya da hepimizin korktuğu E.coli gerçekten bilindiği kadar zararlı mı? Bu soruların ve daha fazlasının yanıtı sizin için hazırladığımız eğitimimizde
Sağlık
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 0
Bakteriler, bizimle birlikte bu gezegende milyonlarca yıldır yaşıyor. Hatta vücudumuzun neredeyse yarısını onların oluşturduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Yalnız kimisi çok yakın bir dostumuzken, kimisi de en büyük düşmanımız! Ve düşmanlarımızı yenmemize yardımcı olan büyük bir silahımız var: Antibiyotikler! Ancak bu noktada unutmamamız gereken önemli bir sorunumuz var: Ya antibiyotikler bizlere dost görünürken, aynı zamanda en [...]
Beslenme
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
Modern yaşamın getirdiği kolaylık ve hıza en uygun beslenme biçimi olan fast food tadıyla bizi cezbetse de sağlığımızı da bir o kadar kötü etkiliyor. Peki, giderek artan bu beslenme biçimi vücudumuzu nasıl etkiliyor? Gelin, birlikte öğrenelim.
Sağlık
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 0
Merhaba, sizler için hazırladığımız ‘Mikroplarla Birlikte Yaşamak’ eğitimine hoş geldiniz. Etrafımız çıplak gözle görülemeyecek kadar küçük canlılarla çevrilidir. Mikrop olarak bildiğimiz bu küçük canlıları genelde hastalıklara neden olan asosyal varlıklar olarak hayal ederiz. Ancak mikroorganizmalar bilinenin aksine toplu halde yaşayabilir ve kendi aralarında etkileşim kurabilirler. Ayrıca severek yediğimiz bazı yiyeceklerin yapımında, çeşitli hastalıkların tedavisinde ve [...]