Kurumsal Hayatta En Büyük Güç: Esneklik ve Eleştirel Düşünme!
Kendi düşüncelerimize fazlasıyla güvenmek, en büyük hatalarımızın başlangıcı olabilir.
Bu eğitim, haklılık yanılgısı, doğrulama yanlılığı ve entelektüel empati eksikliği gibi düşünce tuzaklarını aşarak bilinçli, etkili ve güçlü kararlar almanıza yardımcı olacak.
Bu Eğitimde Neler Öğreneceksiniz?
• Haklı hissetmenin sizi nasıl yanıltabileceğini keşfedeceksiniz.
• Karar alırken doğrulama yanlılığından nasıl kaçınacağınızı öğreneceksiniz.
• Sosyal medyanın sizi nasıl yönlendirdiğini fark edeceksiniz.
• Etkili tartışmalar için en iyi teknikleri uygulamayı göreceksiniz.
• Hızlı ve mantıklı kararlar alarak iş dünyasında fark yaratacaksınız.
Peki, siz neyi seçiyorsunuz?
Haklı olmaya mı odaklanacaksınız, yoksa akıllıca hareket edip fark yaratmayı mı seçeceksiniz?
Hemen eğitime katılın ve kurumsal dünyada bilinçli kararlar almanın gücünü keşfedin!
Eğitime Dilediğiniz An Erişin!
Bilgisayar, tablet veya telefon üzerinden istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebilirsiniz.
İş hayatınızda yeni bir bakış açısı kazanmak için bu fırsatı kaçırmayın!
Şimdi kaydolun ve düşünme tarzınızı dönüştürün!
Eleştirel Düşünme ve İş Dünyasında Akıllı Tartışma Sanatı
Eğitim Süresi: 8 Dakika
Soru Sayısı: 5
İlgili ürünler
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 4
Kendinizle ve diğer insanlarla olan ilişkinizi sorgulamaya ne dersiniz? Ne yazık ki bazen kurduğumuz iletişim tarzı hem bizi hem de çevremizdekileri mutsuz hissettiriyor. Bu eğitimimizde hayatın tüm alanında güçlü ve tatmin edici ilişkiler kurmak için şiddetsiz iletişimi anlatacağız. Yararlı olması dileğiyle.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Biriyle tanıştığımız ilk birkaç saniyede onunla ilgili bir izlenim ediniriz. Peki, bu ilk izlenim her zaman güvenilir midir? Ya da sonradan değişebilir mi? Bu eğitimimizde ilk izlenimi oluştururken beynimizde neler olduğundan ve ilk izlenimin sosyal psikolojisinden söz edeceğiz. Yararlı olması dileğiyle.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 15 dakika
Soru Sayısı: 5
İnsanlar toplu yaşamaya başladığından beri anlaşmaya ihtiyaç duyuyor. Bu sayede diller gelişiyor. Her toplum kendine özgü sesler ve söyleyişlerle kendi dilini oluşturuyor. Dil; duygu ve düşüncelerimizi, ümit ve hayallerimizi, strateji ve hedeflerimizi, başkalarına anlatıp aktarmanın ve iletişim kurmanın en önemli öğesidir. Diller kimi zaman, farklı dillerden kelimelerle ‘sözde’ zenginleştirilir, kimi zaman da yanlış kullanımlar ve [...]
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 3
Beden dilini anlayabiliyor musunuz? Yoksa yalnızca kalıplarla mı hareket ediyorsunuz? Eğer öyleyse tamamen yanılıyorsunuz! çünkü, beden dili bir bütün olarak incelenmelidir. Peki, beden dilini oluşturan unsurlar nelerdir? Ve beden dilini anlayabilmek için neler yapmalıyız? Gelin, birlikte öğrenelim.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 9
Kelimeler ve fikirler tüm evreni değiştirebilecek güçtedir. Onları ne kadar doğru kullanırsak; duygularımız ve düşüncelerimiz de bir o kadar zenginleşir ve gelişir. Konuşmak; anlamanın ve anlaşılmanın en temel birinci kuralıdır. Ancak çok uzun konuşmak, gereksiz kelimeler kullanmak, bildiğimiz her şeyi karşımızdakine anlatmak hiç profesyonel değildir. öz anlatıma ulaşmak ve anlattıklarımızı kabul ettirmek istiyorsak, konuşmamızda bazı [...]
Cinsiyet
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 2
Cinsiyetçilik her yerde! Günlük dilde farkında bile olmadan kullandığımız sözlerde, haber başlıklarında, davranışlarımızda… Gelin hep beraber dilimizde başlayan cinsiyetçilik söylemlerinin hayatımızı nasıl etkilediğine ve bunları hayatımızdan nasıl çıkartabileceğimize bakalım.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 2 dakika
Soru Sayısı: 1
Toplum içinde yaşayabilmek için görgü kurallarını bilmeliyiz. Peki, iletişim araçlarını kullanırken hangi görgü kurallarına uymalıyız? Unutmayın, görgü kuralları saygımızı gösterir. Bu da insanlarla aramızdaki iletişimi güçlendirir. Eğitimimizde iletişimde görgü kurallarından söz edeceğiz.Hazırsanız başlıyoruz.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 2
Dinlemek iletişimin can damarlarından biridir. Peki, dinlemek bu kadar önemliyken neden etkin dinleyiciler olamıyoruz? Unutmayın, dinlemek ve duymak aynı şey değildir. Ancak dinleyerek verimli bir iletişim sağlayabilir ve sağlıklı ilişkiler kurabiliriz. Bu eğitimimizde dinlemenin önündeki engellerden ve dinleme becerimizi geliştirmenin yollarından söz edeceğiz. Yararlı olması dileğiyle.