Yaşanabilecek bir doğal afet öncesinde hazırladığınız afet ve acil durum çantası inanın hem sizin hem de sevdiklerinizin hayatını kurtarır. Peki, afet çantasının içinde neler olmalı? Onu hazırlarken nelere dikkat etmeliyiz? Hadi, gelin birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Engelsiz Erişimle Acil Durum Çantası Nasıl Hazırlanır
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 0
İlgili ürünler
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 13 dakika
Soru Sayısı: 0
İyi bir yönetici olmanın en önemli adımı etkili geri bildirimler vermektir. Peki ekibinizi en iyi şekilde yönetmenizi sağlayacak geri bildirimleri nasıl vereceksiniz? Gelin birlikte bakalım.
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 18 dakika
Soru Sayısı: 0
Finansal okuryazar olmak ister misiniz? Finansal okuryazarlık sadece size değil ülke ekonomisine de katkı sağlar. Bu eğitimde finansal okuryazarlığın temelini atarken finansal hedeflerinize ulaşmak için neler yapmanız gerektiğini anlatıyoruz.
Engelsiz Gelişim
Engelsiz Erişimle Yiyecekler Bağırsaklarımızı Nasıl Etkiler?
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 0
Vücudumuzda trilyonlarca bakteri, virüs ve mantar yaşar. Eğer onlarla aramızı iyi tutarsak bu bizim yararımıza olacaktır. Çünkü tüm bu yapılar bağırsak mikrobiyomunu, yani vücudumuzda pek çok farklı görevi olan ekosistemleri oluşturur. Peki, ama bu nasıl olabilir? Bağırsaklarımızdaki bakteriler, vücudun sindiremediği besinleri parçalar, vücudun ihtiyacı olan gıdaları üretir, sindirim sistemini düzenler ve zararlı mikroplara karşı savaşır. [...]
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 10 dakika
Soru Sayısı: 0
Otizmli birini hiç tanıdınız mı? Ne yazık ki, günümüzde otizm teşhisi konulan insan sayısı gittikçe artmaya başladı. Peki, otizmliler hayatı nasıl algılıyor? Otizm bir hastalık mıdır? Ya da tedavi edilebilir mi? Gelin, tüm bu soruların cevabını birlikte öğrenelim.
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 0
Bir sivrisineğin bile vücudunuzun bağışıklık sistemi için ne kadar yararlı olduğunu biliyor musunuz? Evet, yanlış duymadınız. Böcek ısırığından sonra meydana gelen şişme ve kaşıntı, bağışıklık sistemimizin çalıştığını gösteren bir tepkidir. Peki, bu sistem tam olarak nedir? Savaşmayı nasıl öğrenir? Hangi hücreler bizleri hastalıktan korur? Kısaca; “Bağışıklık sistemi nasıl çalışır?” Merak ediyorsanız hemen anlatalım.
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 0
Duygusal istismar, psikolojik açıdan insanın duygularının sömürülmesi ve kötüye kullanılmasıdır. Çoğu zaman gözle görülür bir belirtisi olmadığı için göz ardı edilebilir. Ancak psikolojik anlamda kişiye çok zarar verir. Peki, duygusal istismarın belirtileri nelerdir? Bu belirtilerle karşılaşırsak neler yapmalıyız? Gelin, birlikte öğrenelim.
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 0
Dünya Sağlık Örgütü’nün verilerine göre, dünya genelinde bu yıl 7.5 milyon kişi kanser nedeniyle hayatını kaybetti. Önümüzdeki yıllarda bu sayının artacağı ve kanser vakalarının daha sık görüleceği tahmin ediliyor. Ancak size iyi bir haberimiz var; “Sanılanın aksine kanser vakalarında azalma var.” Tüm uzmanların ortak görüşü; “En etkili korunma yöntemi hastalığa yakalanmadan tedbir almak’’ Emin olun, [...]
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 15 dakika
Soru Sayısı: 0
Duygusal zekâ artık iş hayatında aranan özellikler arasına girdi. Peki, ama bu dönüşüm nasıl gerçekleşti? Duygusal zekâ iş hayatında ne işimize yarayabilir? Ya da duygusal zekâmızı nasıl geliştirebiliriz? Bu soruların ve daha fazlasının yanıtı eğitimimizde!