Sizce iyi bir hayatın tarifi nasıl olabilir? Bu duruma en güzel örnek ormanlar ve ağaçlardır. Bir ağaç bizler gibi sürekli gelişir, potansiyelini ortaya çıkarır ve en sonunda en güzel meyvesini verir. Peki, iyi alışkanlıklar edinmenin ve kötü alışkanlıkları bırakmanın sırrı ormanlarda ve ağaçlarda saklıdır diyebilir miyiz? Hadi, gelin bunu birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Engelsiz Erişimle Sağlıklı Alışkanlıklar Edinme Sanatı
Eğitim Süresi: 17 dakika
Soru Sayısı: 0
İlgili ürünler
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 22 dakika
Soru Sayısı: 0
Teknolojinin ilerlemesi ve bilgi paylaşımının hızlanmasıyla birlikte iş dünyası da yeniden yapılanmaya başladı. Kurumsal çeviklik bu noktada artık oldukça önemli bir yere sahiptir. Peki, bir çalışan ya da işveren olarak nasıl çevik olabileceğinizi biliyor musunuz? Gelin, bu eğitimde nasıl çevik olunabileceğini birlikte öğrenelim!
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 0
Mantıklı düşünmek doğru ile yanlışı ayırt etmek için insan aklının başvurduğu bir yöntemdir. Akıl yürütme ise mantığa uygun biçimde düşünülerek farklı iki kavram arasında ilişki kurmak ve yeni bir bilgi oluşturmak anlamına gelir. Bu iki kavram gündelik yaşamdaki problemleri çözmemize yardımcı olur ve bizi sosyal ve psikolojik yönden geliştirir. Bu becerilerin gelişimi için zeka oyunları [...]
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 0
Konsantre olmakta zorlandığınız oluyor mu? Endişelenmeyin, yalnız değilsiniz! İş hayatı, yoğun bilgi akışı ve gelişen teknoloji gibi birçok etmen konsantrasyonu büyük ölçüde etkiliyor. Daha verimli olmak ve başarıya ulaşmak için yapmamız gereken konsantrasyon gücümüzü artırmak. Peki ama nasıl? Sizin için dört farklı test hazırladık. Testleri uygularken hem keyifli zaman geçirecek hem de konsantrasyon gücünüzü ölçeceksiniz. [...]
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 0
Son zamanlarda unutkanlık, konsantrasyon kaybı ve genel bir sersemlik hâli yaşıyor musunuz? Cevabınız evet mi? Öyleyse siz de beyin sisine yakalanmış olabilirsiniz. Peki, beyin sisi nedir? Nasıl ortaya çıkar ve çözüm yolları nelerdir? Gelin, birlikte öğrenelim.
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 0
“Farkındalık” birçoğumuzun günlük hayatta sıkça kullandığı bir kelime hâline geldi. Peki, farkındalık nedir? Gerçek anlamını hiç düşündünüz mü? Ne yazık ki bizi biz yapan unsur farkındalık değildir. Peki, nedir bu unsur? Bu sorunun cevabı eğitimimizde!
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 0
Önyargı ve ayrımcılık, engellilerin hayatını olumsuz etkileyen iki önemli unsurdur. Engellilerin özellikle iş yaşamında büyük sıkıntılara maruz kaldığı bir gerçek ancak engelli çalışanlar diğer çalışanlara göre daha fazla çaba sarf eder. Üstelik engelli çalışan deneyimi yaşayan işverenler de oldukça memnun… Biliyor musunuz; “Toplum içerisinde kendinize yönelen bakışlardan rahatsız oluyor musunuz?” sorusuna engellilerin çoğu “evet” diyor. [...]
Engelsiz Gelişim
Eğitim Süresi: 15 dakika
Soru Sayısı: 0
Duygusal zekâ artık iş hayatında aranan özellikler arasına girdi. Peki, ama bu dönüşüm nasıl gerçekleşti? Duygusal zekâ iş hayatında ne işimize yarayabilir? Ya da duygusal zekâmızı nasıl geliştirebiliriz? Bu soruların ve daha fazlasının yanıtı eğitimimizde!
Engelsiz Gelişim
Engelsiz Erişimle Çocukluk Travmaları Hayatımızı Nasıl Etkiler?
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 0
Beyin gelişimi dediğimizde birçoğumuzun aklına biyolojinin geldiğini biliyoruz. Sizce beyin gelişimi sadece biyolojiye mi bağlı? Yoksa gerçekten beynimizin sınırlarını biz mi çiziyoruz? Emin olun, beynimiz hakkında öğreneceğimiz daha çok şey var! Gelin, çocukluktan başlayalım ve beynimizi nasıl sınırladığımızı anlayalım!