Sunum, hayatımızın her alanında ihtiyaç duyduğumuz bir bilgi aktarma yöntemidir. Öğrencilikten, çalışma hayatına, aile hayatına kadar neredeyse her yerde kullanabileceğimiz sistematik bir bilgi paylaşım yöntemidir. Örneğin, restoran seçiminde garsonun dış görünüşü, işteki becerisi ve size karşı tavrı önemlidir. Bu unsurlar bir araya geldiğinde etkili bir sunumu oluşturur ve seçiminizi etkiler. Hangi işi yapıyor olursak olalım, etkili sunum yapma yeteneği hayatımızın her alanında bilmemiz ve kullanmamız gerekmektedir. Peki, etkili bir sunum nasıl olmalıdır? Size bu konuda bilmeniz gereken başlıkları sıralıyoruz: Hazırlık Ne yapmalıyız? Ne yapmamalıyız? Sunum yaparken dikkat edilmesi gerekenler Sunumu bitirirken akılda nasıl kalmalıyız? Not: Bazı eğitimlerimiz aylık üyelik kapsamına dahil değildir. Profesyonel ve mesleki eğitimler için ek ücret talep edilebilir. Bu eğitimler sertifikalıdır ve sertifikalar basılı olarak adresinize gönderilir. Eğitimi üye olduktan sonra ek ücretle satın alabilir, tamamlayabilir ve sertifikanızı alabilirsiniz.
Etkili Sunum Nasıl Yapılır?
Eğitim Süresi: 17 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 0
Türk işaret dili eğitimine ikinci bölümümüzle devam ediyoruz. Bu eğitimde işaret dilinde zamirleri ve tanışma ifadelerini öğrenerek işitme engelli biriyle nasıl tanışacağımızı göreceğiz.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 3
Beden dilini anlayabiliyor musunuz? Yoksa yalnızca kalıplarla mı hareket ediyorsunuz? Eğer öyleyse tamamen yanılıyorsunuz! çünkü, beden dili bir bütün olarak incelenmelidir. Peki, beden dilini oluşturan unsurlar nelerdir? Ve beden dilini anlayabilmek için neler yapmalıyız? Gelin, birlikte öğrenelim.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 13 dakika
Soru Sayısı: 3
Bireyin fiziksel işlevlerindeki bozukluk ve bunların hareket yeteneğinde yarattığı güçlükler, onu toplumdaki diğer kişilerden farklı bir konuma itebilir. Bazı teknik ekipmanlar veya geliştirilmiş yetenekler sayesinde söz konusu engeller ortadan kalkabiliyor. Ancak bu farklılık yine de engellilerin yaşadığı ayrımcılığı ortaya çıkarır. önyargı ve ayrımcılık, engellilerin hayatını olumsuz etkileyen iki önemli unsurdur. Oysa yapılan bu ayrımcılık tamamen [...]
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 22 dakika
Soru Sayısı: 10
İletişim dediğimizde aklınıza ne geliyor? Yalnızca karşı tarafa verdiğimiz sözlü mesajlar mı? Peki, sağlıklı bir iletişim kurmanın hayatımızı nasıl etkileyeceğini biliyor musunuz? Endişelenmeyin, bu eğitimde sözlü iletişimden beden diline kadar iletişimle ilgili her şeyi inceleyeceğiz. Hadi, başlayalım!
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 2 dakika
Soru Sayısı: 1
Toplum içinde yaşayabilmek için görgü kurallarını bilmeliyiz. Peki, iletişim araçlarını kullanırken hangi görgü kurallarına uymalıyız? Unutmayın, görgü kuralları saygımızı gösterir. Bu da insanlarla aramızdaki iletişimi güçlendirir. Eğitimimizde iletişimde görgü kurallarından söz edeceğiz.Hazırsanız başlıyoruz.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Biriyle tanıştığımız ilk birkaç saniyede onunla ilgili bir izlenim ediniriz. Peki, bu ilk izlenim her zaman güvenilir midir? Ya da sonradan değişebilir mi? Bu eğitimimizde ilk izlenimi oluştururken beynimizde neler olduğundan ve ilk izlenimin sosyal psikolojisinden söz edeceğiz. Yararlı olması dileğiyle.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 2
Dinlemek iletişimin can damarlarından biridir. Peki, dinlemek bu kadar önemliyken neden etkin dinleyiciler olamıyoruz? Unutmayın, dinlemek ve duymak aynı şey değildir. Ancak dinleyerek verimli bir iletişim sağlayabilir ve sağlıklı ilişkiler kurabiliriz. Bu eğitimimizde dinlemenin önündeki engellerden ve dinleme becerimizi geliştirmenin yollarından söz edeceğiz. Yararlı olması dileğiyle.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 7
Hepimiz sevdiklerimizle konuşurken ya da sıkıcı bir ortamdayken espri yapmayı seviyoruz. Peki, iş yerinde espri yapmalı mıyız? Bu konuda nelere dikkat etmeliyiz? Espri yapmanın yararları nelerdir? Bu soruların ve daha fazlasının cevabı sizin için hazırladığımız eğitimimizde! Yararlı olması dileğiyle.