Sunum, hayatımızın her alanında ihtiyaç duyduğumuz bir bilgi aktarma yöntemidir. Öğrencilikten, çalışma hayatına, aile hayatına kadar neredeyse her yerde kullanabileceğimiz sistematik bir bilgi paylaşım yöntemidir. Örneğin, restoran seçiminde garsonun dış görünüşü, işteki becerisi ve size karşı tavrı önemlidir. Bu unsurlar bir araya geldiğinde etkili bir sunumu oluşturur ve seçiminizi etkiler. Hangi işi yapıyor olursak olalım, etkili sunum yapma yeteneği hayatımızın her alanında bilmemiz ve kullanmamız gerekmektedir. Peki, etkili bir sunum nasıl olmalıdır? Size bu konuda bilmeniz gereken başlıkları sıralıyoruz: Hazırlık Ne yapmalıyız? Ne yapmamalıyız? Sunum yaparken dikkat edilmesi gerekenler Sunumu bitirirken akılda nasıl kalmalıyız? Not: Bazı eğitimlerimiz aylık üyelik kapsamına dahil değildir. Profesyonel ve mesleki eğitimler için ek ücret talep edilebilir. Bu eğitimler sertifikalıdır ve sertifikalar basılı olarak adresinize gönderilir. Eğitimi üye olduktan sonra ek ücretle satın alabilir, tamamlayabilir ve sertifikanızı alabilirsiniz.
Etkili Sunum Nasıl Yapılır?
Eğitim Süresi: 17 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 4
İnsan sesi, tıpkı bir enstrüman gibidir ve dünyadaki en kuvvetli sestir. Konuşurken kelimelerin gücünden yararlanmak ve karşımızdaki kişiyi dinlemek oldukça önemlidir. Oysa çoğumuz konuşurken karşımızdakilerin bizi dinlemediğini düşünürüz. Peki, bunun nedeni ne olabilir? Karşımızdaki kişilerin konuşma esnasında bizi dinlemesini nasıl sağlarız? Sorularınızın cevabını sizin için hazırladığımız “Etkili Konuşma” eğitimimizde bulacaksınız. Yararlı olması dileğiyle.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 10 dakika
Soru Sayısı: 3
Çevremizle olan iletişimi bozan, kişileri yoran ve sonucunda insanların yalnızlığa itilmesine neden olabilecek tutum ve davranışların farkında mıyız? Bazılarımız duygusal açıdan tam olarak olgunlaşmamış olabiliriz. Bu durumda davranış ve düşüncelerimizle kendimiz ve diğerlerine zarar verebiliriz. Peki farkında olmadan sergilediğimiz düşünce ve davranışlar nelerdir? İşte bu eğitimde sizlere bu konuları derledik. Yararlı olması dileğiyle.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 0
İşaret dili temelinde işitme engelli bireylerin iletişim aracıdır. Ancak işaret dilini öğrenmek için işitme ya da konuşma engelli olmak zorunda değiliz. Çevremizdeki engelli bireylerle iletişim kurmak için işaret dilini kullanabiliriz. Haydi, öyleyse gelin birlikte işaret dilini öğrenelim.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 2 dakika
Soru Sayısı: 1
Toplum içinde yaşayabilmek için görgü kurallarını bilmeliyiz. Peki, iletişim araçlarını kullanırken hangi görgü kurallarına uymalıyız? Unutmayın, görgü kuralları saygımızı gösterir. Bu da insanlarla aramızdaki iletişimi güçlendirir. Eğitimimizde iletişimde görgü kurallarından söz edeceğiz.Hazırsanız başlıyoruz.
Cinsiyet
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 2
Cinsiyetçilik her yerde! Günlük dilde farkında bile olmadan kullandığımız sözlerde, haber başlıklarında, davranışlarımızda… Gelin hep beraber dilimizde başlayan cinsiyetçilik söylemlerinin hayatımızı nasıl etkilediğine ve bunları hayatımızdan nasıl çıkartabileceğimize bakalım.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 18 dakika
Soru Sayısı: 9
Sunum yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Tasarımlarımız nasıl olmalı? Beden dili neden önemli? İşte tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı sizin için hazırladığımız eğitimimizde! Yararlı olması dileğiyle.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 7
Hepimiz sevdiklerimizle konuşurken ya da sıkıcı bir ortamdayken espri yapmayı seviyoruz. Peki, iş yerinde espri yapmalı mıyız? Bu konuda nelere dikkat etmeliyiz? Espri yapmanın yararları nelerdir? Bu soruların ve daha fazlasının cevabı sizin için hazırladığımız eğitimimizde! Yararlı olması dileğiyle.
Etkili İletişim
Eğitim Süresi: 21 dakika
Soru Sayısı: 11
Hikâye anlatıcılığı günümüzde adını sıkça duyduğumuz bir kavram hâline geldi. Hatta artık sadece sahnede değil, iş hayatında ve sosyal hayatta da kullanılmaya başlandı. Peki, biz iyi bir hikâye anlatıcısı olamaz mıyız? Tabii ki, olabiliriz! Gelin, birlikte hikâye anlatıcılığıyla ilgili detayları öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.