Sıradan toplantıları sıra dışı sonuçlara dönüştüren, karmaşıklığı düzenle çeviren bir rehberlik sanatına hazır mısınız? Fasilitasyon sanatıyla tanışmanın tam zamanı!
Neden Bu Eğitimi Almalısınız?
• Grup İçi Etkileşimi Güçlendirme: Ekip içindeki tüm bireylerin katılımını teşvik eden, tartışmaların yapıcı olmasını sağlayan tekniklerle tanışacaksınız.
• Tarafsız ve Objektif Yaklaşım: Fasilitasyonun temel taşı olan tarafsızlık ilkesiyle, grup üyelerinin kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir ortam yaratmayı öğreneceksiniz.
• Yaratıcı Çözümler Üretme: Beyin fırtınası teknikleri ile sınırların ötesine geçerek yenilikçi ve sıra dışı fikirler üretmeyi keşfedeceksiniz.
• Stratejik Yönlendirme Becerileri: Doğru soruları sorma, uygun araçları seçme ve farklı kişilikleri anlama becerilerinizi geliştireceksiniz.
Eğitime dilediğiniz an bilgisayar veya mobil cihazınızla erişebilirsiniz.
Fasilitasyon Sanatı: Çözüm Yolunu Siz Çizin
Eğitim Süresi: 22 Dakika
Soru Sayısı: 9
İlgili ürünler
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 22 dakika
Soru Sayısı: 6
Kuşak, yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartları ve sorumluluklarıyla yükümlü kişiler topluluğudur. Dünya durmadan değişmekte ve insanı da değiştirmektedir. önce tarım toplumu sonra sanayi toplumu ve en sonunda da bugün içerisinde yaşadığımız bilgi toplumu, dünyanın geçirmiş olduğu sosyo-kültürel ve ekonomik evrelerdir. Her kuşağın çıkış noktasında, tarihsel ve toplumsal dönüşüm evreleri yaşanır. Yaşanan olaylar, [...]
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 5
Korona virüs ile birçok şey değişti. özellikle karantinada kaldığımız süre boyunca ofisten değil, evden çalışmak zorunda kaldık. Peki, ne yaptık? Uzaktan / evden çalışmaya başladık. Sizce uzaktan çalışma nedir, avantajları nelerdir, olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Hadi, gelin birlikte öğrenelim.Yararlı olması dileğiyle.
Etik
Eğitim Süresi: 24 dakika
Soru Sayısı: 11
Etik nedir, iş hayatında etik neden önemlidir ya da etik ve ahlak arasındaki farklar nelerdir hiç düşündünüz mü? Birçoğumuz “Bu yaptığım etik mi?” diye şüpheye düşmüşüzdür. Sizin için hazırladığımız eğitimimizde kafanıza takılan bu sorunun cevaplarını bulacaksınız. İş hayatınızda “Acaba bu davranışım etik mi?” diye şüphe duymadan çalışmak istiyorsanız hemen videoyu başlatabilirsiniz.
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 0
Son zamanlarda istifalar günden güne artıyor. Peki sizin de çalışanlarınız ya da yöneticileriniz işten ayrılıyor mu? Eğer cevabınız evetse bu duruma nasıl dur diyeceğinizi biliyor musunuz? Endişelenmeyin, sizin için hazırladığımız bu eğitim sayesinde çalışanlarınızın şirkete bağlılığını artıracaksınız. Hazırsanız başlıyoruz.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 0
Birçoğumuz uzun süre masa başında çalıştığı için sağlık sorunları yaşıyor. Kimimiz boyun kimimizin de sırt ağrıları geçmek bilmiyor. E peki ne yapacağız? Masa başı işimizden mi vazgeçeceğiz? Tabii ki hayır. Doğru pozisyonda oturarak ve yapacağınız birkaç değişiklikle tüm sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. 8 küçük adım ile büyük değişimler yaşadığınızı fark etmeniz an meselesi. Sizin içi hazırladığımız bu [...]
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
İşinizi seviyor musunuz? Ya da sizce her insan sevdiği işi mi yapmalı? Evet, birçoğumuz yaptığımız işten çok da keyif almıyor olabiliriz. Ama işimizin bize keyifli gelmesi şart mıdır? Sizin için hazırladığımız eğitimimizde tüm bu soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Hazırsanız arkanıza yaslanın ve öğrenmenin tadını çıkarın.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 7
İyi takım olmak, aynı değerleri paylaşmak ve ortak yapılan işlerdir. Peki, insanlık tarihini etkileyen kişiler buluşlarını veya icatlarını tek başına mı hayata geçirdiler? İşte bu noktada biz olmanın, yani takım olmanın gücü oldukça önemlidir. Peki, tek başına takım olmak yeterli mi? Gelin, bu sorunu cevabını birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 4
Birçoğumuz iş yerimizde mobbinge uğradığımızı düşünebiliriz. Peki, her olumsuz davranış mobbing midir? Mobbingi fark etmek ve engellemek için neler yapabiliriz? Mobbinge uğradığımızda bunu kiminle paylaşmalıyız? Ve mobbing bildirildikten sonraki süreç nasıl işler? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevaplarını birlikte verelim.