Geçmişin yükünden kurtulup geleceğe umutla bakmak ister misiniz? İşte karşınızda hayatınızı değiştirecek bir eğitim: “Hatalarımı ve Geçmişi Düşünmemeyi Nasıl Başarırım?” Bu eğitim, size iç huzuru ve özgürlüğü nasıl bulacağınızı öğretecek!
Neden Bu Eğitimi İzlemelisiniz?
Geçmişi Kabul Etmeyi Öğrenin: Geçmişteki hatalarınızı ve pişmanlıklarınızı kabul etmenin gücünü keşfedin. Bu eğitim, geçmişi olduğu gibi bırakmanın ve ileriye bakmanın yollarını size gösterecek.
Şimdiki Ana Odaklanın: Zihin kontrolü ve bilinçli farkındalık tekniklerini öğrenerek, düşüncelerinizi geçmişten şimdiki ana getirmeyi başaracaksınız.
Pratik Egzersizlerle Kendinizi Geliştirin: Nefes, beş duyu ve yazma egzersizleri gibi pratik tekniklerle, geçmişin yükünü hafifletmeyi ve şimdiki ana odaklanmayı öğreneceksiniz.
Kendinize Şefkat Göstermeyi Öğrenin: Kendine karşı anlayışlı ve şefkatli olmanın, geçmişin ağırlığını hafifletmedeki rolünü keşfedeceksiniz.
Geleceğe Umutla Bakın: Geçmişi geride bırakarak, geleceğe güvenle ve umutla bakmanın yollarını öğreneceksiniz.
Eğitimimizle geçmişin ağırlığından kurtulacak, kendinize karşı daha anlayışlı olacak ve geleceğe umutla bakacaksınız. Bu fırsatı kaçırmayın, hemen katılın ve kişisel gelişim yolculuğunuza başlayın!
Eğitime dilediğiniz an bilgisayar veya mobil cihazınızla erişebilirsiniz.
Geçmişi ve Hatalarımızı Düşünmeden Yaşamak!
Eğitim Süresi: 7 Dakika
Soru Sayısı: 2
İlgili ürünler
Psikoloji
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Duygusal istismar, psikolojik açıdan insanın duygularının sömürülmesi ve kötüye kullanılmasıdır. çoğu zaman gözle görülür bir belirtisi olmadığı için göz ardı edilebilir. Ancak psikolojik anlamda kişiye çok zarar verir. Peki, duygusal istismarın belirtileri nelerdir? Bu belirtilerle karşılaşırsak neler yapmalıyız? Gelin, birlikte öğrenelim.
Psikoloji
Eğitim Süresi: 33 dakika
Soru Sayısı: 0
Mutluluk tanımı ve mutluluğun nasıl hissedileceği kişilere, bazen zamana ve koşullara göre değişebilmektedir. Mutluluk kimileri için, insanın hangi koşullarda olursa olsun ailesi ve sevdikleriyle birlikte olmasıyken, kimilerine göre de hayatta sahip olmak istediğimiz şeyleri elde etmek, işte yükselmek ve kendi ayakları üzerinde durabilmek olabilir. İyi bir kariyere, fazlaca paraya ya da iyi bir aileye sahip [...]
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Sizce aptallık mı daha tehlikelidir yoksa kötülük mü? Birçok kişinin bu soruya “Kötülük” yanıtı vereceğini biliyoruz. Oysa Bonhoeffer’ın teorisine göre doğru cevap “Aptallıktır” Peki, kimdir Bonhoeffer? Aptallık teorisi neye dayanır? Ve aptallığı bu kadar tehlikeli yapan unsurlar nelerdir? Gelin, bu soruların yanıtını birlikte öğrenelim.
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Cahil cesareti pek çoğumuzun bildiği bir tanımlamadır. İki psikolog Justin Kruger ve David Dunning bu konuda araştırmalar yapmışlar ve çok ilginç sonuçlara ulaşmışlar. Cahil cesareti sözünün bilimsel olarak tam karşılığı olan Dunning-Kruger etkisinin ayrıntılarını gelin birlikte inceleyelim.
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 5
Geriye dönüp bakma cesareti gösterebilen kişinin, anlamlı bir gelecek inşa etmeye de gücü yeter. Richard Rohr Merhaba, Sizi bir yolculuğa davet ediyoruz. Bu eğitim, davranışlarımız ve kişiliğimizin kökenini anlamamıza, iç dünyamızı keşfetmemize ve travmaların nasıl şekillendirdiğini anlamamıza yardımcı olacak. Neden Bu Eğitimi İzlemelisiniz? 1. Kendinizi Keşfedin: İçsel dünyanızı anlayarak daha derin bir özgünleşme yolculuğuna çıkabilirsiniz. [...]
Psikoloji
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 1
Utangaç biri misiniz? Ya da çevrenizdeki insanlar size utangaç olduğunuzu söylüyor mu? Acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar diye kendi kendinizi mi yiyorsunuz? Bugün sizleri Ali ile tanıştırmak istiyoruz. Eğer şu an bu yazıyı okuyorsanız, Ali’nin hikayesinde kendinizden bir parça bulacaksınız. Hazırsanız videoyu başlatabilirsiniz. Sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın.
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 2
Ülkemizi derinden sarsan felaketin açtığı fiziksel yaraları sarmak için tek yürek olmuş çalışıyoruz. Ancak yıkımın psikolojik etkilerini de ele almamız gerekiyor. Peki, depremzedelerin ruhsal yaralarını sarmak için neler yapabiliriz? Yaşadıkları travmanın etkilerini nasıl hafifletebiliriz? Gelin, birlikte cevaplayalım!
Psikoloji
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 2
Korona virüs nedeniyle hepimiz evlerimizdeyiz. Alışık olmadığımız bu süreçle başa çıkmakta zorlandığımız zamanlar oluyor. Peki yaşadığımız kaygı ve stresle nasıl başa çıkacağız? Bu zorlu dönemdeki bilinmezliklerin üstesinden daha kolay gelebilmeniz için buradayız! Sizin için hazırladığımız eğitimimizde; bilinmezliklerle, kaygı ve stresle nasıl başa çıkabileceğinizi paylaşacağız. Hemen izlemeye başlasanız iyi edersiniz!