İnovasyon; yenilik, gelişme ve yaratıcılık gibi birçok kavramı içinde bulundurur. Aslında inovasyon sıradanlığın dışında olmaktır. Bu kavramı günlük hayatımızda kullanarak kendi inovasyonumuzu geliştirebiliriz. Peki, kendimizi ve çevremizi geliştirecek inovasyonları nasıl gerçekleştirebiliriz? Gelin, birlikte öğrenelim.
İnovasyon Kültürü
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 5
İlgili ürünler
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 3
Cesaret kelime kökeni olarak “coer” ve “cor” kelimelerinden türemiştir ve bu her iki kelime de yürek anlamına gelmektedir. Yani, cesaret yüreğimizden geçen şeyleri korkusuzca yapmak demektir. Peki, iş dünyasında da aynısını yapabiliyor muyuz? Fikirlerimizi söyleyebiliyor muyuz? Cesur olmak için gereken şey nedir? Hadi, gelin bu soruların ve daha fazlasının cevabını birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 13 dakika
Soru Sayısı: 5
Korona virüs ile birçok şey değişti. özellikle karantinada kaldığımız süre boyunca ofisten değil, evden çalışmak zorunda kaldık. Peki, ne yaptık? Uzaktan / evden çalışmaya başladık. Sizce uzaktan çalışma nedir, avantajları nelerdir, olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Hadi, gelin birlikte öğrenelim.Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 5
İşe yeni başladınız ve oryantasyon sürecinizi tamamlamadınız mı? Yöneticinizle ve ekip arkadaşlarınıza nasıl davranmanız gerektiğini bilmiyor musunuz? Sizi ne gibi bir süreç bekliyor? Bu soruların cevabı ve daha fazlası sizin için hazırladığımız eğitimimizde! Yararlı olması dileğiyle
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 7
İyi takım olmak, aynı değerleri paylaşmak ve ortak yapılan işlerdir. Peki, insanlık tarihini etkileyen kişiler buluşlarını veya icatlarını tek başına mı hayata geçirdiler? İşte bu noktada biz olmanın, yani takım olmanın gücü oldukça önemlidir. Peki, tek başına takım olmak yeterli mi? Gelin, bu sorunu cevabını birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 19 dakika
Soru Sayısı: 6
Teknolojinin ilerlemesi ve bilgi paylaşımının hızlanmasıyla birlikte iş dünyası da yeniden yapılanmaya başladı. Kurumsal çeviklik bu noktada artık oldukça önemli bir yere sahiptir. Peki, bir çalışan ya da işveren olarak nasıl çevik olabileceğinizi biliyor musunuz? Gelin, bu eğitimde nasıl çevik olunabileceğini birlikte öğrenelim!
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
Aptal puma sendromu, iş hayatında adı pek bilinmeyen ama çokça yaşanan bir durumdur. Pumalar avlanırken ince zekâlarının ürünü olan bir karar mekanizmasıyla hareket ederler. Koşarken harcadığı enerji avdan elde edeceği potansiyel enerjiyi aştığında puma durur. Aptal puma sendromu ise bunun tam tersini yapan kişiler için kullanılır. Peki, aptal puma olmamak için ne yapmalıyız? Gelin, birlikte [...]
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 10 dakika
Soru Sayısı: 4
Kuşaklar arasındaki farklılıklar çoğu zaman iş dünyasında karmaşaya neden oluyor. Y kuşağının iş hayatına atılmasıyla birlikte şirketlerde çatışmalar yaşanmaya başlandı. Peki, bu kuşakları birbirinden ayıran özellikler nelerdir? Y kuşağını yönetebilmek mümkün değil midir? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevaplarını birlikte öğrenelim! Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 4
Başarısız bir iş ve yaşam dengesi hem çalışanı hem de işvereni olumsuz yönde etkiler. Dengeli bir iş hayatına sahip olmak sadece zamanında işe gidip gelmek anlamına gelmez. Önemli olan yaşamda dengeli olabilmektir. Peki, bu denge sağlanır? Gelin, birlikte öğrenelim.