İş yerinde ayrımcılığı nasıl önleyebilirsiniz? Eşitlik ve kapsayıcılık politikalarının nasıl geliştirileceğini öğrenmeye hazır olun! Bu eğitim, sadece adil bir iş yeri yaratmakla kalmaz aynı zamanda çalışanların memnuniyetini ve verimliliğini artırır.
Ayrımcılık Olmadan Eşitliği Sağlayın! Çalışanlarınızın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için ayrımcılıktan arındırılmış bir çalışma ortamı yaratmanız gerekiyor. İşte bu eğitim, size iş yerinde eşitlik ve çeşitliliği teşvik etmenin yollarını sunuyor!
Neden İzlemelisiniz?
• Ayrımcılık Türlerini Tanıma: Irk, cinsiyet, yaş, engellilik, din ve cinsel yönelim gibi konular üzerinden yapılan ayrımcılık türlerini ve bunların iş yerinde nasıl ortaya çıktığını öğreneceksiniz.
• Ayrımcılıkla Mücadele Yöntemleri: İş yerinde ayrımcılığı önlemenin yollarını ve bu konuda etkili politikalar geliştirmenin önemini keşfedeceksiniz.
• Çeşitliliğin Gücünü Anlama: Farklılıkların iş yerindeki sinerjiyi ve yaratıcılığı nasıl artırdığını göreceksiniz.
• Eşitlik Politikaları Geliştirme: Şirketinizde adil ve kapsayıcı bir iş kültürü oluşturmak için gerekli olan araçları elde edeceksiniz.
• Liderlik ve Yöneticilik Rolleri: Eşitlik sağlamak için liderlerin ve yöneticilerin sorumluluklarını ve bu konuda nasıl etkin rol oynayabileceklerini öğreneceksiniz.
Eğitimimiz, iş yerinde ayrımcılığı önlemek ve daha eşitlikçi bir çalışma ortamı yaratmak isteyenler için vazgeçilmez bir rehber niteliğindedir. Bu fırsatı kaçırmayın, katılın ve iş yerinizde fark yaratın!
Eğitime dilediğiniz an bilgisayar veya mobil cihazınızla erişebilirsiniz.
İş Yerinde Ayrımcılığın Önlenmesi ve Eşitlik
Related products
İş Yaşamı
İşiniz sizin için ne kadar önemli? Haklısınız, sahip olduğunuz iş bazen bir aylık maaştan çok daha fazlasıdır. Neden mi? çünkü sahip olduğunuz iş size; bilinirlik, statü, aidiyet, öz saygı, öz güven ve sorumluluk gibi nitelikler kazandırır. Peki, işinizi kaybederseniz? Bu eğitimde işinizi kaybederseniz neler yapabileceğinizden söz edeceğiz. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
İşinizi seviyor musunuz? Ya da sizce her insan sevdiği işi mi yapmalı? Evet, birçoğumuz yaptığımız işten çok da keyif almıyor olabiliriz. Ama işimizin bize keyifli gelmesi şart mıdır? Sizin için hazırladığımız eğitimimizde tüm bu soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Hazırsanız arkanıza yaslanın ve öğrenmenin tadını çıkarın.
İş Yaşamı
Çalışma arkadaşınızın görevini kötüye kullandığını veya yöneticinizin kendi çıkarını gözeterek davrandığını fark ettiniz. Bu durumdan birilerine söz etmeli misiniz? Yoksa sizi ilgilendirmediği için ‘’kendi işinize mi bakmalısınız?” Kısacası, ‘’suç ve hak ihlallerinden ne kadar haberdarsınız?” Sizler için hazırladığımız eğitimimizde suistimalin ne olduğundan, üç temel ögesinden, dikkate alınması gereken risk alanlarından ve suistimalleri nasıl sınıflandırabileceğinizden söz [...]
İş Yaşamı
Evet, birçoğumuz mezun olduktan sonra başarısız iş görüşmeleri yaşadık. Bazen bunları “Şansımız yokmuş!” diye karşıladık. Ama inanın iş görüşmelerinin kaderi bizim elimizde! Eğer iş görüşmesinde yeteneklerimizi iyi ifade edersek sonunda işi alabiliriz! Peki, ama nasıl? Gelin, birlikte öğrenelim
İş Yaşamı
Kuşaklar arasındaki farklılıklar çoğu zaman iş dünyasında karmaşaya neden oluyor. Y kuşağının iş hayatına atılmasıyla birlikte şirketlerde çatışmalar yaşanmaya başlandı. Peki, bu kuşakları birbirinden ayıran özellikler nelerdir? Y kuşağını yönetebilmek mümkün değil midir? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevaplarını birlikte öğrenelim! Yararlı olması dileğiyle.
Etik
Etik nedir, iş hayatında etik neden önemlidir ya da etik ve ahlak arasındaki farklar nelerdir hiç düşündünüz mü? Birçoğumuz “Bu yaptığım etik mi?” diye şüpheye düşmüşüzdür. Sizin için hazırladığımız eğitimimizde kafanıza takılan bu sorunun cevaplarını bulacaksınız. İş hayatınızda “Acaba bu davranışım etik mi?” diye şüphe duymadan çalışmak istiyorsanız hemen videoyu başlatabilirsiniz.
İş Yaşamı
Kuşak, yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartları ve sorumluluklarıyla yükümlü kişiler topluluğudur. Dünya durmadan değişmekte ve insanı da değiştirmektedir. önce tarım toplumu sonra sanayi toplumu ve en sonunda da bugün içerisinde yaşadığımız bilgi toplumu, dünyanın geçirmiş olduğu sosyo-kültürel ve ekonomik evrelerdir. Her kuşağın çıkış noktasında, tarihsel ve toplumsal dönüşüm evreleri yaşanır. Yaşanan olaylar, [...]
Hürriyet İK tarafından yapılan “Olumsuz İşyeri Davranışları” anketine göre; çalışanların %36’sı iş arkadaşlarının ve üstlerinin kendilerine karşı “sürekli düşmanca tutum” içinde olduğunu iletmiş. Diğer yandan araştırmalara göre bazı kişiler güç elde etiklerinde, diledikleri gibi davranmaya başlıyorlar. Ne yazık ki günümüz iş ortamında; mobbing, psikolojik taciz, kaba davranışlar gibi iş motivasyonunu olumsuz etkileyen durumlar yaşanabiliyor. Sonuç [...]