Günümüzde klavye ve fare gibi bilgisayar donanımları, hayatımızın vazgeçilmez parçaları haline geldi. Ancak yanlış klavye ve fare kullanımı ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Peki, bu sorunlar neler? Ergonomik klavye ve fare nasıl seçilir? Doğru duruş teknikleri nasıl olmalı? Bu soruların cevapları ve daha fazlası eğitimimizde!
Klavye ve Fare Ergonomisi
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 4
İlgili ürünler
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 0
Bir sivrisineğin bile vücudunuzun bağışıklık sistemi için ne kadar yararlı olduğunu biliyor musunuz? Evet, yanlış duymadınız. Böcek ısırığından sonra meydana gelen şişme ve kaşıntı, bağışıklık sistemimizin çalıştığını gösteren bir tepkidir. Peki, bu sistem tam olarak nedir? Savaşmayı nasıl öğrenir? Hangi hücreler bizleri hastalıktan korur? Kısaca; “Bağışıklık sistemi nasıl çalışır?” Merak ediyorsanız hemen anlatalım.
Sağlık
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 2
Kalp krizi maalesef sıklıkla duyduğumuz ciddi sağlık sorunlarından biri. Peki bu rahatsızlık neden kaynaklanıyor? Hayatımızı tehlikeye atan bu sorunla nasıl başa çıkarız? Engellemek için yapmamız gerekenler neler? Endişelenmeyin, tüm bu soruların cevabını sizin için hazırladığımız eğitimimizde bulabilirsiniz. Hazırsanız arkanıza yaslanın ve öğrenmenin tadını çıkarın.
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Her şey normalken birdenbire; boğazımız gıcıklanır, öksürük başlar, kaslarımız ağrır, huysuzlanır, iştahımızı kaybederiz. Bu belirtilerin nedeni enfeksiyondan dolayıdır. Peki, sizce gerçekten durum böyle mi? Hadi, gelin birlikte öğrenelim.Yararlı olması dileğiyle.
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 5
Sağlık ve uzun bir hayat yaşamak istiyor musunuz? Ya da yaşlanmayan bir cilt hayali kuruyor musunuz? Peki, tüm bunları nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Tabii ki, antioksidanlar! Gelin, birlikte antioksidanların vücudumuz için önemini anlayalım. Yararlı olması dileğiyle.
Sağlık
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 2
Birçoğumuz oksijenin vücudumuz için önemini biliyoruz. Peki, oksijensizliğin nelere yol açtığını biliyor musunuz? Ya da hayatımızı nasıl etkilediğini? Merak etmeyin, sizin için hazırladığımız bu eğitimde oksijenle ilgili tüm detayları paylaşıyoruz. Şimdi arkanıza yaslanın ve eğitimimizi izleyin!
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 4
Vitaminler, vücudumuzun sağlığı için gerekli olan organik bileşenlerdir. Vücut sistemimizin hem en büyük savunucusu hem de bakım işçileridir. Kas ve kemik sistemimizi güçlendirir, besinlerin kullanılmasını sağlar, enerjiyi kullanmamıza yardımcı olur ve yaralarımızın iyileşmesinde önemli bir rol oynar. “Ben gayet sağlıklıyım. İhtiyacım yok!” demeyin ve gelin, vitaminlerin vücudumuzdaki görevlerini birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Sağlık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 0
Bir ofis çalışanının hayatının 5 yılını oturarak geçirdiğini biliyor muydunuz? Oturmak kısa süreli olduğunda zararlı değildir. Hatta bedenimizin toparlanması için gereklidir. Ancak bedenimiz yine de oturmayı hiç mi hiç sevmez. Ne var ki hayat koşulları bizi sürekli oturmaya yönlendirir. Oturmak bize gerçekten zarar verir mi? Duruş bozuklukları, sırt ve bel ağrıları, bacaklarda uyuşma, şişlik…. Hem [...]
Sağlık
Eğitim Süresi: 10 dakika
Soru Sayısı: 3
İlk aşınızı kaç yaşında oldunuz? Aşıların tehlikeli olduğunu düşünüyor musunuz? Yoksa madalyonun ikinci yüzü hiç aklınıza gelmemiş miydi? Bazı insanlar, aşıların sağlığımızı korumak yerine tehlikeye attığını düşünüyor. Peki ama neye dayanarak? Sizin için hazırladığımız bu eğitimde aşıların vücudumuzda nasıl çalıştığını, gerçekte ne kadar tehlikeli olduğunu ve olası yan etkilerini anlatacağız. Hemen izlemeye başlasanız iyi edersiniz. [...]