Ölüm, iflas, işsiz kalmak, yalnızlık, kaybetme, terk edilme, boşanma, hastalık… Tüm yaşamımız korkuyla dolu. Bunlardan korkmak bir açıdan normal gibi görünebilir. Ama sürekli de bununla yaşayamayız. Korkunun varlığı tüm yaşamımızı yok eder, bizi cansızlaştırır, enerjimizi tüketir. Korku günümüzde en önemli sorunlarımızdan biri, onunla yaşamayı ve onu anlamayı öğrenmeliyiz. Bu eğitimde korkuyla baş edebilmenizi ve korkularınızla yaşamanızı sağlayacak ipuçları sunuyoruz.
Korkularımızla Nasıl Baş Edebiliriz?
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 0
İlgili ürünler
Psikoloji
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
Yaşadığımız çağda stres hayatımızın kaçınılmaz bir parçası hâline geldi. Stres, yaşamımızın doğal bir parçası, ondan kaçamayız. Ama dozunu ayarlayarak onu yönetebiliriz. Peki ama nasıl? Gelin, birlikte öğrenelim.
Deprem
Eğitim Süresi: 3 dakika
Soru Sayısı: 0
Yangın anında olası bir kazayı engellemek, riskleri ve tehlikeleri en aza indirmek için ne yapabiliriz? Yangın öncesinde hangi önlemleri almalıyız? PASS yöntemi nedir? Tüm bu soruların cevapları sizin için hazırladığımız eğitimimizde! Yararlı olması dileğiyle.
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 2
Afetlerin yaşandığı dönemlerden sonra çocukların sağlığı ve beslenmesi büyük bir öneme sahiptir. Yaşanan zorluklara rağmen, çocukların ihtiyaçlarının karşılanması ve sağlıklarının korunması gerekir. Peki, afet sonrasında çocuk sağlığı ve bebek beslenmesi konusunda nelere dikkat etmek gerekir? Gelin, birlikte öğrenelim!
Kişisel Gelişim
Eğitim Süresi: 2 dakika
Soru Sayısı: 0
Nerede olursak olalım her gün yalanlar duyarız. Peki bu yalanları nasıl ortaya çıkarırız? Ya da karşımızdaki kişinin yalan söylediğini nerden anlarız? İşte kafanızdaki bu soruları cevaplamak için karşınızdayız. Yalan söylemenin 4 farklı dili olduğunu biliyoruz. Siz de bu 4 dili öğrenmeye ne dersiniz? Şimdi eğitimimizi başlatın ve öğrendiğiniz dilleri sevdiklerinizle de paylaşın!
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Afetler insanların hayatlarını altüst ederken, su ve besinlerle bulaşan hastalıklar da hızla yayılarak büyük bir tehlikeye yol açabilir. Ama endişelenmeyin! Doğru önlemleri alarak hastalık riskinin önüne geçebiliriz. Peki, afet sonrasında hangi sağlık tedbirlerini almalıyız? Gelin, birlikte öğrenelim!
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 1
Deprem, Türkiye’nin coğrafi konumundan kaynaklanan bir gerçek. Hepimiz biliyoruz ki depremler, önlem alınmadığı zaman daha çok can ve mal kayıplarının oluşmasına neden oluyor. Hem çocukların hem yetişkinlerin bu önlemlerin farkında olması gerekiyor. Bu eğitimde deprem öncesi, anı ve sonrası hangi önlemlerin alınması gerektiği çocuklara uygun bir dille anlatılıyor.
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 2
Afetlerin ardından karbonmonoksit zehirlenmesi büyük bir tehdit oluşturuyor. Ancak, bilinçlenerek bu tehlikeyi savuşturabiliriz. Aynı şekilde, afet sonrası evsel atık yönetimi de hayati önem taşıyor. Peki, neler yapabiliriz? Gelin, birlikte öğrenelim!
Eğitim Süresi: 3 dakika
Soru Sayısı: 0
Yaşanabilecek bir doğal afet öncesinde hazırladığınız afet ve acil durum çantası inanın hem sizin hem de sevdiklerinizin hayatını kurtarır. Peki, afet çantasının içinde neler olmalı? Onu hazırlarken nelere dikkat etmeliyiz? Bu eğitimde tüm bu soruların yanıtını kısaca derledik, yararlı olması dileğiyle.