Dijital dünyanın yeni gözdesi Metaverse dünyada büyük yankı uyandırdı. Dünya devi şirketler şimdiden Metaverse’e büyük yatırımlar yaptı. Bu sanal dünyanın ilerleyen yıllarda da sıkça karşımıza çıkacağı kesin. Peki, Metaverse nedir? Nerede kullanmalıyız? Hayatımızı nasıl etkileyecek? Bunların ve daha fazlasının cevabı eğitimimizde!
Metaverse İnternetin Geleceği mi?
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 4
İlgili ürünler
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 1
İş süreçlerinde verimliliğinizi ve hızınızı artırmak ister misiniz? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. öyleyse Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) ile tanışmanızın zamanı geldi demektir. Gelin beraber Robotik Süreç Otomasyonun ne olduğundan, nasıl çalıştığından ve size ne gibi yararlar sağlayacağından söz edelim.Hazırsanız başlıyoruz
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 2
Bir yazılımı testi ederken nelere dikkat etmeliyiz? Erken testin yararları nelerdir? Her modül test edilmeli midir? Sıfır hata bir ütopya mı? Tüm sorularınızın ve daha fazlasının yanıtı eğitimimizde!
Eğitim ve Gelişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Çoğumuz matematik dersinden ya da matematiksel işlemlerden korkarız. çünkü matematiği yapamayacağımızı düşünür, anlayamadığımız için de kendimizi kötü hissederiz. Merak etmeyin, sizin için hazırladığımız bu eğitimde; matematiğin anlaşılmama nedenlerini ve onu daha kolay anlamak için neye ihtiyacımız olduğunu derledik. Şunu unutmayın, matematik demek sembollerden çok daha fazlası demektir. Gelin, şimdi detaylarını birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Dijital Dönüşüm
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 0
Algoritmalar, Orta çağda ondalık sayı sistemine göre yapılan ve son zamanlarda belirli herhangi bir kurala bağlı bulunan her türlü hesap işlemine verilen addır. Bu anlamdan her adımda kurallara bağlı olarak gerçekleşen hesaplama olayıdır. Yani algoritma, bir problemin çözümü (varsa) için gerekli adımların mantıksal bir sıra ile yazılmasıdır. Algoritmalar bizlerin günlük yaşantısında sürekli kullandığı her aldığımız [...]
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
ChatGPT sürekli olarak, güncellenir ve geliştirilir. Böylece, ChatGPT’den herkes, herhangi bir konuda hızlı ve doğru yanıtlar alır. Verdiği cevaplar sayesinde, performansı daha da gelişir ve daha kaliteli bir hizmet sunar. Peki, ChatGPT teknik olarak nasıl çalışır? Hangi veri tekniklerini kullanır? Bu soruların cevabı ve daha fazlası eğitimimizde!
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Günümüzün vazgeçilmez iletişim araçlarından biri de e-postalardır. Bu nedenle, kısa ve sade yazarak direk konuya girmeniz oldukça önemlidir. Peki, e-postalar nasıl sadeleştirilir? Askeri disiplinle bir e-posta nasıl yazılır? Bu soruların cevapları ve daha fazlası eğitimimizde!
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 5
Yirmi birinci yüzyılın global iş pazarlarında rekabet avantajının sağlanabilmesi için şirketlerin etkin iş süreçlerine sahip olması gerekiyor. Bu nedenle de şirketlerin yeni teknolojilere ve özellikle de bilişim sistemlerine hâkim olması bu çağın zorunlulukları arasında gösteriliyor. Bu eğitimde sizlere yönetim bilişim sistemlerinin genel kavramları hakkında bilgiler vereceğiz. Yararlı olması dileğiyle.
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 1
Yapay zeka sohbet robotu ChatGPT’nin birçok yazı türüyle ilgili sorunlarımızı çözdüğünü biliyoruz. Ancak, sorunlarımızı çözerken diğer yandan başka türden sorunlara yol açabilir. Peki, ama nasıl? ChatGPT yazı yazma yeteneğimizi unutturabilir mi? Bu soruların cevapları ve daha fazlası eğitimimizde!