Birçoğumuz hayatımızın bir bölümünde ‘’Neden hep benim başıma geliyor?” sorusunu kendimize sormuşuzdur. Gerçekten dünyanın en şanssız insanları mıyız? Yoksa başımıza gelen aksiliklerin bir nedeni mi var? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevabını birlikte öğrenelim.
Neden Hep Benim Başıma Geliyor?
Eğitim Süresi: 3 dakika
Soru Sayısı: 1
İlgili ürünler
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 2
İçe dönük biri misiniz? Sosyal olmanın ve dışa dönüklüğün her şeyden önemli olduğu bir kültürde içe dönük olmak çok zor hatta utanç verici olabilir. Ama aslında içe dönüklerin benzersiz özellikleri onların derin ve sessiz güçleridir. Gelin, içe dönüklerin süper güçlerini ve daha iyi hissetme yollarını birlikte öğrenelim.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
Hiç arkadaşınızı uçurumdan atmayı düşündünüz mü? İnsanlarla empati yapmakta zorlanıyor musunuz? Sosyal medyada yarattığınız kimlikle, gerçek kişiliğiniz uyumlu mu? Sürekli kendinizi savunma ihtiyacı mı hissediyorsunuz? Eğer bu sorulara yanıtınız “evet” ise sizi insan doğasını anlamak için eğitimimize davet ediyoruz. Hadi, gelin bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını birlikte öğrenelim.Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 10 dakika
Soru Sayısı: 4
Empatlar, başkalarının duygu ve düşüncelerine aşırı duyarlı kişilerdir. Sezgileri onların dünyayı algılamakta kullandıkları pusulalarıdır. Her şeyi hissederler ve dünyayı diğer insanlardan farklı görürler. Bu özellikler size tanıdık geldiyse siz de empat olabilirsiniz. Peki, empat olduğunuzu gösteren işaretler nelerdir? Gelin, birlikte öğrenelim.
Disiplin
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 3
İsteklerinize karşı gelmeyi başarabilirseniz verimliliğiniz ve hayat tarzınız üzerinde kontrol sağlayabilirsiniz. Peki, hedefinize ulaşmak için öz disiplininizi nasıl geliştirirsiniz? Burada hedef, olumsuz eğilimlere karşı pozitif alışkanlıklar edinmektir. Sizler için hazırladığımız bu eğitime katılarak öz disiplininizi oluşturmanın ipuçlarını hemen öğrenebilirsiniz. Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 2
Eleştirel düşünme nedir? Bilgiyi; özgün biçimde öğrenmeyi, karşılaştırmayı, kullanmayı, değerlendirmeyi amaç edinen bilişsel ve duyusal boyutlarıyla bütüncül bir süreçtir. Peki, bunu nasıl yapabiliriz? Hangi özelliklere sahip olmalıyız? Eleştirel düşünme yetisini geliştirmezsek ne olur? Bu soruların ve daha fazlasının cevabı sizin için hazırladığımız eğitimimizde! Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 2
Kendinizi sürekli mutsuz hissettiğiniz oldu mu? Ya da etrafınızda böyle insanlar var mı? Endişelenmeyin, zaman zaman hepimiz böyle hissederiz. Ama bu durum artık hayatınızı olumsuz yönde etkiliyorsa dur deme zamanınız gelmiş demektir. Şimdi sizi bir arkadaşımızla tanıştıracağız. Eğer hazırsanız hemen videoyu başlatabilirsiniz. Daha sonra sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın. Hiçbirinin mutsuz olmasını istemeyiz değil mi?
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 4
Gün içinde işleriniz mi aksıyor? Kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz? Duygularınızı kontrol edemiyor ve sizi mutsuz eden şeylerden kaçıyor musunuz? Peki, hayatınızı sekteye uğratan her şeyden kurtulabileceğinizi söylesek? “Evet, ben zaten bunu biliyorum; ama nasıl uygulayacağımı bilmiyorum.” diyorsanız, derin bir nefes alın ve arkanıza yaslanın. Hayatınızı nasıl yoluna koyacağınızın sırrını öğrenmek için tek ihtiyacınız olan bir [...]
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 4
İnsanların karakterini anlayabilmek önemli bir yetenektir. Çünkü bize ilişkilerimizde nasıl davranmamız gerektiğine dair önemli ipuçları verir. Peki, sizce birinin karakterini nasıl anlayabiliriz? Karakter hangi unsurlardan etkilenir? Gelin, birlikte öğrenelim.