Başa çıkamadığınız ikilemleriniz var mı? Duygularınızı kontrol etmekte zorlanıyor musunuz? Ya da kendinize engel olamadığınız zamanlar oluyor mu? Panik atakla başa çıkmanız için size vereceğimiz birkaç tavsiye var. Hazırladığımız eğitimde kendi sorunlarınızla karşılaşıp çözüm önerilerini alacaksınız.
Panik Ataklarla Başa Çıkmak
Eğitim Süresi: 3 dakika
Soru Sayısı: 0
İlgili ürünler
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 0
Yangının önlem alınamadığı durumlarda insan hayatına ciddi zararlar verebileceğini birçoğumuz biliyoruz. Peki, nelerin yangına neden olabileceğini biliyor musunuz? Ya da yangınla baş edebilmek için önlemler alıyor musunuz? Bu eğitimde yangın sırasında neler yapabileceğimizi öğreniyoruz.
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 2
Korkunç bir afetten sonra hayatta kalmanın zorlukları bitmiyor! Bu hafta, afet sonrası sağlık tedbirleri eğitim serimizde, soğuk yanığı, soğuktan korunma ve tetanos gibi hayati konulardan söz edeceğiz!
Eğitim Süresi: 3 dakika
Soru Sayısı: 0
Yaşanabilecek bir doğal afet öncesinde hazırladığınız afet ve acil durum çantası inanın hem sizin hem de sevdiklerinizin hayatını kurtarır. Peki, afet çantasının içinde neler olmalı? Onu hazırlarken nelere dikkat etmeliyiz? Bu eğitimde tüm bu soruların yanıtını kısaca derledik, yararlı olması dileğiyle.
Deprem
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 6
Deprem, yetişkinler için olduğu gibi çocuklar için de büyük bir travmadır. Bu nedenle, deprem sonrası çocuklara doğru şekilde yaklaşmak, onları anlamak ve desteklemek hayati önem taşır. Peki, bir ebeveyn olarak çocuğunuza depremi nasıl anlatabilirsiniz? Bu konuda çocuklara nasıl destek olabilirsiniz? Tüm bunların ve daha fazlasının yanıtı eğitimimizde!
Psikoloji
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 1
Birçoğumuz önemli durumlar için başkasının onayına ihtiyaç duyarız. Ancak, her durum için onay almak normal olmayabilir. Peki, bu durumun nedeni beden algısı bozukluğu mudur? Gelin birlikte öğrenelim!
Deprem
Eğitim Süresi: 13 dakika
Soru Sayısı: 5
Türkiye’nin coğrafi konumu nedeniyle deprem kuşağında yer aldığını biliyoruz. Travmatik ve hayati risk taşıyan deprem gerçeği sıkça kendini hatırlatıyor. Peki, depremden psikolojik olarak korunmak için neler yapabileceğinizi biliyor musunuz? Sizin için hazırladığımız bu eğitimde deprem sonrası travma yaşamamak için neler yapabileceğinizden söz edeceğiz. Yararlı olması dileğiyle.
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 2
Ülkemizi derinden sarsan felaketin açtığı fiziksel yaraları sarmak için tek yürek olmuş çalışıyoruz. Ancak yıkımın psikolojik etkilerini de ele almamız gerekiyor. Peki, depremzedelerin ruhsal yaralarını sarmak için neler yapabiliriz? Yaşadıkları travmanın etkilerini nasıl hafifletebiliriz? Gelin, birlikte cevaplayalım!
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 0
Hepimiz hayatımızın belirli dönemlerinde travmatik olaylara maruz kalırız. Bu olaylara sevilen birinin kaybı, ciddi bir hastalık, kaza veya kişisel saldırı örnek olarak verilebilir. Travmaların ardından genellikle yas dönemi yaşayarak iyileşebiliriz. Ancak bu süreç çeşitli nedenlerle aksayabilir ve önemli problemler ortaya çıkar. Travma Sonrası Stres Bozukluğu olarak bilinen bu durum toplumun % 10-15’ini etkilemektedir. Bu eğitimde [...]