Sezgi nedir? Bir anda içimize doğan, genellikle uyaran ve ne yapmamızı güçlü bir şekilde fısıldayan o sese güvenmeli miyiz? Aslında atalarımızın hayatta kalmalarında sezgi çok önemli bir yere sahip. Peki ya günümüzün modern dünyasında sezgiler nasıl bir yere sahip? Gelin, hep beraber sezgilerimizin önemini ve ne kadar güvenilir olduğunu öğrenelim.
Hazırsanız başlıyoruz
Sezgilere Güvenmeli miyiz?
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
Dijital Kimlik
Eğitim Süresi: 7 Dakika
Soru Sayısı: 7
Dijital Benliğini Keşfet: Z Kuşağı için Kimlik Rehberi Görünür olmak kolay. Peki ya kendin olmak? Bu eğitim, Z kuşağının dijital dünyada kendi sesini bulma, kimliğini tanımlama ve gerçek benliğiyle cesurca var olma yolculuğuna eşlik ediyor. Dijital kimliğin sadece bir kullanıcı adı ya da bir profil fotoğrafı olmadığını; hissettiklerin, paylaştıkların, üretimlerin ve seçimlerin toplamı olduğunu keşfedeceksin. [...]
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Motivasyon, bireyin hareket ve davranışlarını başlatan içsel güçtür. Buradan yola çıkarak; öğrenmek, gelişmek ve başarılı olmak için nasıl motive olduğumuz üzerine düşündüğümüzde karşımıza iki zıt güç çıkmaktadır. Bunlar; dış motivasyon ve iç motivasyondur. Peki, bu iki kavram tam olarak ne anlama geliyor? Hadi, birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 1
Hayatın bizden istediği en büyük şey nedir biliyor musunuz? Sahip olduğumuz her şeye teşekkür etmek. Gittiğiniz tatiller, yediğiniz yemekler, aldığınız veya verdiğiniz hediyeler ya da sahip olduğunuz insanlar için her zaman minnettar olmalısınız. “Ben zaten bunlar için hayata teşekkür ediyorum.” diyebilirsiniz. Ancak yine de bir şeylerin eksik olduğunu söylemek zorundayız. Peki, bunlar neler mi? Gelin, [...]
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 1
Bencillik sizce kötü bir şey mi? Evet, çoğumuz bencilliğin kötü bir şey olduğunu düşünürüz. Aslında bencillik o kadar da kötü bir şey değil! Hatta bazen biraz bencil olmak herkese iyi gelir. Nasıl mı? Gelin, birlikte öğrenelim.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 6 Dakika
Soru Sayısı: 2
Zihninin Sınırlarını Aşmak İsteyenler İçin Efsane Bir Eğitimle Karşınızdayız! Bu eğitim, sadece başarıya ulaşmak isteyenler için değil, zihninin derinliklerine dalıp gerçek potansiyelini keşfetmek isteyenler için tasarlandı. Türkiye’nin gururu, dünya serbest dalış rekortmeni Yasemin Dalkılıç’ın kendi ağzından anlattığı eşsiz hikaye ile zihnin gücünü nasıl kontrol edebileceğinizi öğreneceksiniz. Bu Eğitimde Neler Var? • Zihnini Yönetme Sanatı: Yasemin’in [...]
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 2
Eleştirilmekten hoşlanır mısınız? Ya da öz eleştiri yapıyor musunuz? Birçoğumuz eleştirilmekten rahatsızlık duyarız. Ama eleştiri, kimi zaman bizim için oldukça yararlı olabilir. Tabii ki eleştirmenimizin kim olduğu da önemlidir. İçinizdeki eleştirmenle tanışmanız ve gerektiği yerde “Sus” diyebilmeniz için bir eğitim hazırladık. Hazırsanız videoyu başlatabilir ve artık eleştirilere göğüs gerebilirsiniz.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 15 dakika
Soru Sayısı: 6
Masanızın üzerindeki bibloyu bile değiştirmekten korkuyor musunuz? Her gün aynı saatte uyuyor, aynı saatte mi kalkıyorsunuz? Yeni fırsatlar önünüze çıksa da onları değerlendiremiyor musunuz? O zaman konfor alanınıza sıkı sıkıya bağlısınız demektir. “Bu da ne demek oluyor?” dediğinizi duyar gibiyiz. Hadi, gelin birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 2
Sizce depresyonda olan birinden öğrenebileceğiniz bir şey var mı? Bu sorunun cevabını biz söyleyelim. Depresyondaki kişiler kendilerine kötü davranırlar. Ancak bunu bilinçli olarak yapmazlar. Peki, ama neden bir insan kendine kötü davranır? Neden başkalarına kibar olurken kendisine karşı acımasızlaşır? Ve en önemlisi, bundan kurtulmanın bir yolu var mı? Hadi, gelin birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.