Sezgi nedir? Bir anda içimize doğan, genellikle uyaran ve ne yapmamızı güçlü bir şekilde fısıldayan o sese güvenmeli miyiz? Aslında atalarımızın hayatta kalmalarında sezgi çok önemli bir yere sahip. Peki ya günümüzün modern dünyasında sezgiler nasıl bir yere sahip? Gelin, hep beraber sezgilerimizin önemini ve ne kadar güvenilir olduğunu öğrenelim.
Hazırsanız başlıyoruz
Sezgilere Güvenmeli miyiz?
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Motivasyon, bireyin hareket ve davranışlarını başlatan içsel güçtür. Buradan yola çıkarak; öğrenmek, gelişmek ve başarılı olmak için nasıl motive olduğumuz üzerine düşündüğümüzde karşımıza iki zıt güç çıkmaktadır. Bunlar; dış motivasyon ve iç motivasyondur. Peki, bu iki kavram tam olarak ne anlama geliyor? Hadi, birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 4
İnsanların karakterini anlayabilmek önemli bir yetenektir. Çünkü bize ilişkilerimizde nasıl davranmamız gerektiğine dair önemli ipuçları verir. Peki, sizce birinin karakterini nasıl anlayabiliriz? Karakter hangi unsurlardan etkilenir? Gelin, birlikte öğrenelim.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 2
İçe dönük biri misiniz? Sosyal olmanın ve dışa dönüklüğün her şeyden önemli olduğu bir kültürde içe dönük olmak çok zor hatta utanç verici olabilir. Ama aslında içe dönüklerin benzersiz özellikleri onların derin ve sessiz güçleridir. Gelin, içe dönüklerin süper güçlerini ve daha iyi hissetme yollarını birlikte öğrenelim.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 2
Sizin için hazırladığımız bu eğitimde; kendinize neden güvenmediğinizi, hangi konularda hata yaptığınızı ve öz güvenli insanların neleri yapmaktan kaçındığını anlatacağız. Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 2
Kendinizi affedebiliyor musunuz? Kimimiz için kendini affetmek oldukça zor bir iştir. Ancak bu noktada, benliğinizin derinliklerine doğru yolculuk yapmalısınız. Böylece yaşadığınız her olumsuz olayda; ne yapacağınızı, olaylara karşı bakış açınızı, yaşanılan olaylarda kimseyi suçlamamanız gerektiğini ve hiçbir şeyi ertelememeyi öğreneceksiniz. İnanın, hayat bir şeyleri ertelemek ve başkalarını suçlamak için oldukça kısa. Bu nedenle yaşadığınız durumları [...]
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 2
Sizce depresyonda olan birinden öğrenebileceğiniz bir şey var mı? Bu sorunun cevabını biz söyleyelim. Depresyondaki kişiler kendilerine kötü davranırlar. Ancak bunu bilinçli olarak yapmazlar. Peki, ama neden bir insan kendine kötü davranır? Neden başkalarına kibar olurken kendisine karşı acımasızlaşır? Ve en önemlisi, bundan kurtulmanın bir yolu var mı? Hadi, gelin birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 13 dakika
Soru Sayısı: 6
Hayatınızı nasıl yönlendiriyorsunuz? Geleceğe dair hedefleriniz ve hayalleriniz var mı? Peki, kendi potansiyelinizin farkında mısınız? Eğer hâlâ kendi gücünüzün farkında değilseniz bu eğitimimiz tam da size göre! Bu eğitimde yapabileceklerinizin farkına varacaksınız ve hayatınıza yeniden yön vereceksiniz.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 3 dakika
Soru Sayısı: 1
Birçoğumuz hayatımızın bir bölümünde ‘’Neden hep benim başıma geliyor?” sorusunu kendimize sormuşuzdur. Gerçekten dünyanın en şanssız insanları mıyız? Yoksa başımıza gelen aksiliklerin bir nedeni mi var? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevabını birlikte öğrenelim.