Sezgi nedir? Bir anda içimize doğan, genellikle uyaran ve ne yapmamızı güçlü bir şekilde fısıldayan o sese güvenmeli miyiz? Aslında atalarımızın hayatta kalmalarında sezgi çok önemli bir yere sahip. Peki ya günümüzün modern dünyasında sezgiler nasıl bir yere sahip? Gelin, hep beraber sezgilerimizin önemini ve ne kadar güvenilir olduğunu öğrenelim.
Hazırsanız başlıyoruz
Sezgilere Güvenmeli miyiz?
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 7 Dakika
Soru Sayısı: 3
Zihniniz sizi mi yönetiyor, yoksa siz mi zihninizi? Sosyal medya, haberler, günlük stres… Tüm bunlar gerçekten mi bu kadar etkili, yoksa bilinçaltınıza işlenmiş bir illüzyonun parçası mı? Bu eğitim, mutsuzluk, manipülasyon ve medya üçgeninden nasıl çıkacağınızı göstermek için tasarlandı. 3M Formülü ile farkındalık kazanacak, zihinsel kontrolünüzü artıracak ve duygularınızı yönlendirmeyi öğreneceksiniz. Neden Bu Eğitimi İzlemelisiniz? [...]
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 4
Gün içinde işleriniz mi aksıyor? Kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz? Duygularınızı kontrol edemiyor ve sizi mutsuz eden şeylerden kaçıyor musunuz? Peki, hayatınızı sekteye uğratan her şeyden kurtulabileceğinizi söylesek? “Evet, ben zaten bunu biliyorum; ama nasıl uygulayacağımı bilmiyorum.” diyorsanız, derin bir nefes alın ve arkanıza yaslanın. Hayatınızı nasıl yoluna koyacağınızın sırrını öğrenmek için tek ihtiyacınız olan bir [...]
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 1
Hayatınıza nasıl biri olarak devam etmek istiyorsunuz? İşte bu sorunun cevabı farkındalıktan geçiyor. Farkındalık; geçmişin yükünü ve gelecek kaygısını bir kenara bırakıp anı yaşamamızı sağlar. Eğer farkındalığımız artarsa hayatımızı istediğimiz gibi yönetebiliriz. Peki, farkındalığımız nasıl artar? Cevabı eğitimimizde!
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 2
Eleştirel düşünme nedir? Bilgiyi; özgün biçimde öğrenmeyi, karşılaştırmayı, kullanmayı, değerlendirmeyi amaç edinen bilişsel ve duyusal boyutlarıyla bütüncül bir süreçtir. Peki, bunu nasıl yapabiliriz? Hangi özelliklere sahip olmalıyız? Eleştirel düşünme yetisini geliştirmezsek ne olur? Bu soruların ve daha fazlasının cevabı sizin için hazırladığımız eğitimimizde! Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 2
Eleştirilmekten hoşlanır mısınız? Ya da öz eleştiri yapıyor musunuz? Birçoğumuz eleştirilmekten rahatsızlık duyarız. Ama eleştiri, kimi zaman bizim için oldukça yararlı olabilir. Tabii ki eleştirmenimizin kim olduğu da önemlidir. İçinizdeki eleştirmenle tanışmanız ve gerektiği yerde “Sus” diyebilmeniz için bir eğitim hazırladık. Hazırsanız videoyu başlatabilir ve artık eleştirilere göğüs gerebilirsiniz.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 10 dakika
Soru Sayısı: 4
Empatlar, başkalarının duygu ve düşüncelerine aşırı duyarlı kişilerdir. Sezgileri onların dünyayı algılamakta kullandıkları pusulalarıdır. Her şeyi hissederler ve dünyayı diğer insanlardan farklı görürler. Bu özellikler size tanıdık geldiyse siz de empat olabilirsiniz. Peki, empat olduğunuzu gösteren işaretler nelerdir? Gelin, birlikte öğrenelim.
Dijital Kimlik
Eğitim Süresi: 7 Dakika
Soru Sayısı: 7
Dijital Benliğini Keşfet: Z Kuşağı için Kimlik Rehberi Görünür olmak kolay. Peki ya kendin olmak? Bu eğitim, Z kuşağının dijital dünyada kendi sesini bulma, kimliğini tanımlama ve gerçek benliğiyle cesurca var olma yolculuğuna eşlik ediyor. Dijital kimliğin sadece bir kullanıcı adı ya da bir profil fotoğrafı olmadığını; hissettiklerin, paylaştıkların, üretimlerin ve seçimlerin toplamı olduğunu keşfedeceksin. [...]
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 2
İçe dönük biri misiniz? Sosyal olmanın ve dışa dönüklüğün her şeyden önemli olduğu bir kültürde içe dönük olmak çok zor hatta utanç verici olabilir. Ama aslında içe dönüklerin benzersiz özellikleri onların derin ve sessiz güçleridir. Gelin, içe dönüklerin süper güçlerini ve daha iyi hissetme yollarını birlikte öğrenelim.