Sezgi nedir? Bir anda içimize doğan, genellikle uyaran ve ne yapmamızı güçlü bir şekilde fısıldayan o sese güvenmeli miyiz? Aslında atalarımızın hayatta kalmalarında sezgi çok önemli bir yere sahip. Peki ya günümüzün modern dünyasında sezgiler nasıl bir yere sahip? Gelin, hep beraber sezgilerimizin önemini ve ne kadar güvenilir olduğunu öğrenelim.
Hazırsanız başlıyoruz
Sezgilere Güvenmeli miyiz?
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 4
Yalnız olduğunuzu düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız yalnız kalmanızın asıl nedenini bulabildiniz mi? Hepimiz kendimizi zaman zaman yalnız hissederiz. Kimsenin bizi anlamadığını hatta sevmediğini düşünürüz. Bazen bu durum kısa sürer bazen de kronikleşir. Ama endişelenmeyin, size yardımcı olmak için buradayız. Sizin için hazırladığımız eğitimimizde “Yalnızlıktan Nasıl Kurtuluruz?” sorusunun cevabını bulacaksınız. Hazırsanız videoyu başlatın ve yalnızlığınıza son [...]
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 10 dakika
Soru Sayısı: 4
Empatlar, başkalarının duygu ve düşüncelerine aşırı duyarlı kişilerdir. Sezgileri onların dünyayı algılamakta kullandıkları pusulalarıdır. Her şeyi hissederler ve dünyayı diğer insanlardan farklı görürler. Bu özellikler size tanıdık geldiyse siz de empat olabilirsiniz. Peki, empat olduğunuzu gösteren işaretler nelerdir? Gelin, birlikte öğrenelim.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 3 dakika
Soru Sayısı: 1
Birçoğumuz hayatımızın bir bölümünde ‘’Neden hep benim başıma geliyor?” sorusunu kendimize sormuşuzdur. Gerçekten dünyanın en şanssız insanları mıyız? Yoksa başımıza gelen aksiliklerin bir nedeni mi var? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevabını birlikte öğrenelim.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Motivasyon, bireyin hareket ve davranışlarını başlatan içsel güçtür. Buradan yola çıkarak; öğrenmek, gelişmek ve başarılı olmak için nasıl motive olduğumuz üzerine düşündüğümüzde karşımıza iki zıt güç çıkmaktadır. Bunlar; dış motivasyon ve iç motivasyondur. Peki, bu iki kavram tam olarak ne anlama geliyor? Hadi, birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 15 dakika
Soru Sayısı: 6
Masanızın üzerindeki bibloyu bile değiştirmekten korkuyor musunuz? Her gün aynı saatte uyuyor, aynı saatte mi kalkıyorsunuz? Yeni fırsatlar önünüze çıksa da onları değerlendiremiyor musunuz? O zaman konfor alanınıza sıkı sıkıya bağlısınız demektir. “Bu da ne demek oluyor?” dediğinizi duyar gibiyiz. Hadi, gelin birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 4
İnsanların karakterini anlayabilmek önemli bir yetenektir. Çünkü bize ilişkilerimizde nasıl davranmamız gerektiğine dair önemli ipuçları verir. Peki, sizce birinin karakterini nasıl anlayabiliriz? Karakter hangi unsurlardan etkilenir? Gelin, birlikte öğrenelim.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 1
Bencillik sizce kötü bir şey mi? Evet, çoğumuz bencilliğin kötü bir şey olduğunu düşünürüz. Aslında bencillik o kadar da kötü bir şey değil! Hatta bazen biraz bencil olmak herkese iyi gelir. Nasıl mı? Gelin, birlikte öğrenelim.
Öz Farkındalık
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 1
Hayatınıza nasıl biri olarak devam etmek istiyorsunuz? İşte bu sorunun cevabı farkındalıktan geçiyor. Farkındalık; geçmişin yükünü ve gelecek kaygısını bir kenara bırakıp anı yaşamamızı sağlar. Eğer farkındalığımız artarsa hayatımızı istediğimiz gibi yönetebiliriz. Peki, farkındalığımız nasıl artar? Cevabı eğitimimizde!