Bir yazılımı testi ederken nelere dikkat etmeliyiz? Erken testin yararları nelerdir? Her modül test edilmeli midir? Sıfır hata bir ütopya mı? Tüm sorularınızın ve daha fazlasının yanıtı eğitimimizde!
Yazılımda Test ve Kalite Yönetimine Giriş
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 2
İlgili ürünler
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 25 dakika
Soru Sayısı: 0
iPad kullanmak çok kolay evet ama etkili kullanmak için pek çok ipucu ve sır var. Eğer tüm bunlara hakim olabilirseniz işinize çok daha fazla katkı sağlayabilirsiniz. Tüm bu özellikleri öğrenmek istiyorsanız, hemen eğitimimizi izlemeye başlayın. Yararlı olması dileğiyle.
Beyin Gelişimi
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Deneyim ve birikimlerinizin düşünce yapınızı etkilediğini düşünüyor musunuz? Ya da birikimlerinizin öğrenmeyi hızlandırdığını biliyor muydunuz? Hazırladığımız bu eğitimde düşünce şemaları hakkında ilginç bilgiler veriyoruz. Şaşıracağınıza ve bakış açınızın değişeceğine eminiz. Değişime ve gelişime hazırsanız, videoyu başlatmak için zaman kaybetmeyin deriz.
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 3
Dijital oyunları sıkça oynuyor musunuz? Veya çocuklarınız oynuyor mu? Bu oyunların yararlı etkilerini biliyor musunuz? Evet, birçoğumuz oyunları sadece kafamızı dağıtmak için kullanıyoruz. Ancak oynadığımız oyunların çoğu zihinsel gelişimimize katkı sağlıyor. Ama bunun için oyunların iyi seçilmesi gerekiyor. Peki hangi oyun ne için ve nasıl bir katkı sağlıyor? Gelin, birlikte öğrenelim.
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 1
Uzun zaman önce insanlığın hayatına giren hızlı internet altyapıları, en son 4G olarak kendini göstermişti. Günümüzde ise 5G adı verilen çok güçlü bir altyapı ağ ve elektronik cihazların özelliklerine eklendi. Peki 5G nedir? Avantajları nelerdir? Bunların ve daha fazlasının cevabı eğitimimizde!
Teknoloji ve Bilişim
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 2
Makineler de öğrenebilir mi? Bizlerin yerini alabilir mi? Bizi işimizden edebilir mi? Bizi ele geçirebilir mi? Makineler hayatımıza girdikçe bu sorular ve daha fazlası kafamızı kurcalayıp duruyor. çünkü eskiden otomasyon sistemi ile sadece tekrarlanabilen ve kolay işler yapılırken; günümüzde uçak indirebiliyor, kanser teşhisi koyabiliyor ve borsada ticaret yapabiliyoruz. çünkü bugünkü sistem, bir öncekinden çok daha [...]
Dijital Dönüşüm
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
Veri analistleri veya bilim adamlarının kullandığı veri tabanı nasıl oluşur? Veri tabanlarında bilgiyi toplamak ve onları yorumlamak için sorgular oluştururuz. Peki, sorgular nasıl oluşur? Verileri gruplama işlemi nasıl yapılır? Bu soruların ve daha birçok sorunun cevabı eğitimimizde!
Dijital Dönüşüm
Eğitim Süresi: 15 dakika
Soru Sayısı: 5
Hepimiz duyuyor ve görüyoruz; son yıllarda bazı şirketler çok hızlı büyüyor. Hatta bazıları dünya devine dönüşüyor. Peki, bu nasıl olabiliyor? Bu başarının arkasındaki en önemli sır; “Büyük Veri!” Onu yönetebilen kurumlar olağanüstü başarılar elde edebiliyor. İngilizce’de kavrama baktığımızda, ‘’Big Data” ilk akla getirdiği gibi sadece “çok fazla yer kaplayan veri” şeklinde anlaşılmamalı. çağımızda, sürekli veri [...]
Eğitim ve Gelişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Çoğumuz matematik dersinden ya da matematiksel işlemlerden korkarız. çünkü matematiği yapamayacağımızı düşünür, anlayamadığımız için de kendimizi kötü hissederiz. Merak etmeyin, sizin için hazırladığımız bu eğitimde; matematiğin anlaşılmama nedenlerini ve onu daha kolay anlamak için neye ihtiyacımız olduğunu derledik. Şunu unutmayın, matematik demek sembollerden çok daha fazlası demektir. Gelin, şimdi detaylarını birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.