DMAIC Metodolojisinin Gücünü Keşfedin!
DMAIC, adımlarındaki sistematik yaklaşımıyla problemleri tanımlamadan çözmeye kadar her aşamada size rehberlik eder. İşte bu eğitim, bu güçlü metodolojiyi anlamanızı ve uygulamanızı sağlayacak!
Neden İzlemelisiniz?
• DMAIC’i Anlama: DMAIC metodolojisinin her adımını (Tanımlama, Ölçme, Analiz, İyileştirme, Kontrol) öğrenin ve iş süreçlerinizde nasıl kullanacağınızı keşfedin.
• Sorun Çözme Becerilerinizi Geliştirme: Bu eğitim, sorunları kökten çözmek için ihtiyacınız olan araçları ve teknikleri sunar.
• Kalıcı Çözümler Üretme: Eğitim, size sadece geçici çözümler sunmakla kalmaz, aynı zamanda uzun vadeli ve kalıcı çözümler üretmenizi sağlar.
• İş Süreçlerini İyileştirme: İş süreçlerinizde sürekli iyileştirme sağlayarak verimliliği artırın ve maliyetleri azaltın.
DMAIC metodolojisinin gücüyle tanışacak ve iş dünyasında öne çıkacaksınız. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen katılın ve problem çözme yeteneklerinizi geliştirin!
Eğitime dilediğiniz an bilgisayar veya mobil cihazınızla erişebilirsiniz.
DMAIC Problem Çözme Metodolojisi
Eğitim Süresi: 10 dakika
Soru Sayısı: 5
İlgili ürünler
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 3
Cesaret kelime kökeni olarak “coer” ve “cor” kelimelerinden türemiştir ve bu her iki kelime de yürek anlamına gelmektedir. Yani, cesaret yüreğimizden geçen şeyleri korkusuzca yapmak demektir. Peki, iş dünyasında da aynısını yapabiliyor muyuz? Fikirlerimizi söyleyebiliyor muyuz? Cesur olmak için gereken şey nedir? Hadi, gelin bu soruların ve daha fazlasının cevabını birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 2
Evet, birçoğumuz mezun olduktan sonra başarısız iş görüşmeleri yaşadık. Bazen bunları “Şansımız yokmuş!” diye karşıladık. Ama inanın iş görüşmelerinin kaderi bizim elimizde! Eğer iş görüşmesinde yeteneklerimizi iyi ifade edersek sonunda işi alabiliriz! Peki, ama nasıl? Gelin, birlikte öğrenelim
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 4
Hürriyet İK tarafından yapılan “Olumsuz İşyeri Davranışları” anketine göre; çalışanların %36’sı iş arkadaşlarının ve üstlerinin kendilerine karşı “sürekli düşmanca tutum” içinde olduğunu iletmiş. Diğer yandan araştırmalara göre bazı kişiler güç elde etiklerinde, diledikleri gibi davranmaya başlıyorlar. Ne yazık ki günümüz iş ortamında; mobbing, psikolojik taciz, kaba davranışlar gibi iş motivasyonunu olumsuz etkileyen durumlar yaşanabiliyor. Sonuç [...]
Etik
Eğitim Süresi: 24 dakika
Soru Sayısı: 11
Etik nedir, iş hayatında etik neden önemlidir ya da etik ve ahlak arasındaki farklar nelerdir hiç düşündünüz mü? Birçoğumuz “Bu yaptığım etik mi?” diye şüpheye düşmüşüzdür. Sizin için hazırladığımız eğitimimizde kafanıza takılan bu sorunun cevaplarını bulacaksınız. İş hayatınızda “Acaba bu davranışım etik mi?” diye şüphe duymadan çalışmak istiyorsanız hemen videoyu başlatabilirsiniz.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 5
Korona virüs ile birçok şey değişti. özellikle karantinada kaldığımız süre boyunca ofisten değil, evden çalışmak zorunda kaldık. Peki, ne yaptık? Uzaktan / evden çalışmaya başladık. Sizce uzaktan çalışma nedir, avantajları nelerdir, olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Hadi, gelin birlikte öğrenelim.Yararlı olması dileğiyle.
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 0
Son zamanlarda istifalar günden güne artıyor. Peki sizin de çalışanlarınız ya da yöneticileriniz işten ayrılıyor mu? Eğer cevabınız evetse bu duruma nasıl dur diyeceğinizi biliyor musunuz? Endişelenmeyin, sizin için hazırladığımız bu eğitim sayesinde çalışanlarınızın şirkete bağlılığını artıracaksınız. Hazırsanız başlıyoruz.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 3
İşiniz sizin için ne kadar önemli? Haklısınız, sahip olduğunuz iş bazen bir aylık maaştan çok daha fazlasıdır. Neden mi? çünkü sahip olduğunuz iş size; bilinirlik, statü, aidiyet, öz saygı, öz güven ve sorumluluk gibi nitelikler kazandırır. Peki, işinizi kaybederseniz? Bu eğitimde işinizi kaybederseniz neler yapabileceğinizden söz edeceğiz. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 4
Birçoğumuz iş yerimizde mobbinge uğradığımızı düşünebiliriz. Peki, her olumsuz davranış mobbing midir? Mobbingi fark etmek ve engellemek için neler yapabiliriz? Mobbinge uğradığımızda bunu kiminle paylaşmalıyız? Ve mobbing bildirildikten sonraki süreç nasıl işler? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevaplarını birlikte verelim.