Döviz kurundaki değişimler hepimizi etkiliyor değil mi? Peki, kuru kim belirliyor? Ekonomi, bilimsel verilerle yönetilirse öngörülebilir ve hesaplanabilir bir alandır. öyleyse krizler nasıl ortaya çıkıyor? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevabını birlikte öğrenelim.
Finansal Krizler ve Döviz Kuru
Related products
Finansal Muhasebe
Bu eğitimde sizlere, işletmeler ve yönetim, muhasebenin önemi, süreci, fonksiyonları ve temel kavramları, ayrıca defterler ve belgeler hakkında ayrıntılı bilgileri aktarmayı hedefledik. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de şüphesiz temel ihtiyaçlara sahibiz. Bu ihtiyaçların karşılanmasında kullanılan sınırlı kaynaklar nedeniyle de denge arayışımız hiç bitmiyor. Bu süreçte ihtiyaçların karşılanması için ürün ve hizmetlerin üretilmesini yerine getiren en [...]
Ekonomi
Ekonomik büyüme ve dış ticaret arasında çok önemli bir ilişki vardır. Dolayısıyla bir ülkenin ihracat ve ithalat verileri o ülkenin ekonomisine dair çok şey ifade eder. Peki, ülkemizde dış ticaret ne durumda? İhracat ve ithalat verileri nasıl? Gelin, birlikte öğrenelim.
Finansal Muhasebe
Finansal Muhasebe eğitim serimizin bu modülünde Alacaklar konusu işleniyor. Bu eğitimde sizlere ticari, senetli-senetsiz, şüpheli ve diğer alacaklar hakkında detaylı bilgiler veriyoruz. Eğitimde sunulan başlıkları listelersek; Ticari Alacaklar Ticari Alacakların Oluşumu Senetsiz Ticari Alacaklar Senetli Ticari Alacaklar Alacak Senetleri Reeskontu Şüpheli Ticari Alacaklar Diğer Alacaklar Konunun bütün olarak öğrenilmesi açısından Finansal Muhasebe Kategorisindeki tüm eğitimleri [...]
Finansal Muhasebe
Bilanço nedir? Aktif varlıklar ve pasif kaynaklar tam olarak ne anlama geliyor? Peki, şirketinizi bekleyen finansal riskler ne olabilir? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı sizin için hazırladığımız eğitimimizde!Yararlı olması dileğiyle.
Finansal Muhasebe
Finansal Muhasebe eğitim serimizin son modülünde Stoklar konusu işleniyor. Bu eğitimde sizlere, stok kavramı, stok bulundurma nedenleri, stok hareketleri, tekdüzen hesap planında stok hesaplarının işleyişi ve stok değerleme yöntemleri konuları hakkında detaylı bilgiler veriyoruz. Eğitimde sunulan başlıkları listelersek; Stok Kavramı Stok Bulundurma Nedenleri Stok Unsurları Stok Türleri Stokların Depoya Alınması Stok Hesaplarının İşleyişi İlk Madde [...]
Ekonomi
Bir ülkede üretim artarsa kişi başına düşen millî gelir artar ve ülke zenginleşir. Peki, üretim nasıl artar? Millî gelir nasıl yükselir? Bir ülkenin ekonomisi nasıl gelişir? Gelin, birlikte öğrenelim.
Ekonomi
Kapitalizm, Sanayi Devrimi ile birlikte uygulanmaya başladı. Farklı birçok uygulama yöntemi bulunur. Peki, sizce günümüzde kapitalizm iyi işliyor mu? Yarattığı sorunlar neler? Yeni bir sisteme ihtiyacımız var mı? Ya da bu sorunlar nasıl değiştirilebilir? Bu soruların ve daha fazlasının yanıtı eğitimimizde!
Ekonomik krizde ucuz ve sağlıklı beslenmek hayal mi? Evet, ülkece zor günlerden geçiyoruz ve fiyatlardaki artış hepimizi etkiliyor. özellikle gıda fiyatlarındaki artış sofralarımızda etkisini gösteriyor. Düşük bütçeyle sağlıklı beslenmek mümkün mü? Peki nasıl hem cebimize hem sağlığımıza uygun gıdalar tüketeceğiz? Gelin birlikte öğrenelim.