Girişimcilik, hayallerini gerçekleştirmek ve yenilikçi fikirlerle dünya çapında bir etki yaratmak isteyen cesur insanların tercih ettiği bir yolculuktur. Peki, nasıl girişimci olunur? Gelin, birlikte öğrenelim.
Girişimcilik Nedir? Nasıl Şirket Kurulur?
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 2
İlgili ürünler
Girişimcilik
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 0
Schengen, Lüksemburg’un küçücük bir kasabası ve 1985 yılında 5 ülke arasında sınır kapılarındaki gümrük ve polis kontrollerini tamamen ortadan kaldırmak amacıyla imzalanan anlaşmaya verilen isim. Sonrasında 26 Avrupa ülkesinin katıldığı bir bölge haline geldi. Schengen Vizesi, Avrupa Birliği üye ülkelerinin kendi aralarında vizesiz seyahat etme özgürlüğü olarak tanımlanabilir. AB üyesi komşu ülkeler birbirleri arasında vize [...]
Girişimcilik
Eğitim Süresi: 4 dakika
Soru Sayısı: 0
Hepimiz hayatımız boyunca çeşitli sorunlar yaşıyoruz. Bazen yaşadığımız sorunun kendisinden çok o soruna çözüm bulmakla uğraşıyoruz. Peki en hızlı ve en doğru çözümü nasıl buluruz? Yok mu bunun kolay bir yolu? Endişelenmeyin, size yardım etmek için buradayız. Sadece 5 adımla sorunlarınıza çözüm bulabileceksiniz. Hazırsanız videomuzu başlatıp sorunları çözmenin kolaylığı ile tanışabilirsiniz.
Girişimcilik
Eğitim Süresi: 6 dakika
Soru Sayısı: 2
İş hayatındaki rekabet ortamı stratejik kararlarda ticari istihbarattan yararlanmayı mecbur kılar. çünkü istihbarat verisi tatsız sürprizleri ortadan kaldırırken ticari anlamda güç kazandırır. Peki, istihbarat toplamak için internetteki hangi ücretsiz kaynakları kullanabiliriz? Gelin, birlikte öğrenelim.
Girişimcilik
Eğitim Süresi: 11 dakika
Soru Sayısı: 5
İşletmelerin değişken piyasalarda konumlarını koruyabilmesi için gelişime önem vermesi ve sürdürülebilir olması gerekir. Bu nedenle 21. yüzyılda kurumsal dönüşüm zorunlu bir ihtiyaçtır. Peki, şirketlerin kurumsal dönüşüm süreci nasıl gerçekleşir?Bir şirket büyümek için nelere ihtiyaç duyar? Gelin, çok kısa ve özet olarak birlikte öğrenelim.
Girişimcilik
Eğitim Süresi: 15 dakika
Soru Sayısı: 5
Fordizm geçtiğimiz yüzyılın baskın üretim yöntemidir. Ancak sadece bir üretim yöntemi olmakla kalmayıp çoğu insanın yaşam biçimini değiştiren sosyopolitik bir devrimdir. Bu nedenle pek çok araştırmanın konusu olmuştur. Hadi gelin Fordizm’in nasıl başladığına, geçmişten bu günün modern yönetim sistemlerine nasıl gelindiğine ve bize neler öğrettiğine bakalım. Hazırsanız başlıyoruz
Girişimcilik
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 1
Bir işin gelişmesini etkileyen birçok unsur vardır. Ayrıca, büyüyebilmek için piyasada yaşanan değişikliklere de uyum sağlanmalıdır. Peki, değişime nasıl uyum sağlanır? Hangi stratejiler benimsenmelidir? Cevabı daha fazla eğitimimizde!
Ekonomi
Eğitim Süresi: 10 dakika
Soru Sayısı: 2
Ekonomik büyüme ve dış ticaret arasında çok önemli bir ilişki vardır. Dolayısıyla bir ülkenin ihracat ve ithalat verileri o ülkenin ekonomisine dair çok şey ifade eder. Peki, ülkemizde dış ticaret ne durumda? İhracat ve ithalat verileri nasıl? Gelin, birlikte öğrenelim.
Girişimcilik
Eğitim Süresi: 13 Dakika
Soru Sayısı: 4
Değişimin kıvılcımını yakalayın! Sıradan görünen bir fikir, doğru zamanda ve doğru stratejiyle dev bir dönüşüm dalgasına dönüşebilir. İşte karşınızda iş dünyasını baştan sona değiştirecek bir eğitim: Yıkıcı İnovasyon! Neden İzlemelisiniz? • Yıkıcı İnovasyonun Gücünü Keşfedin: Pazarın dinamiklerini kökten değiştiren bu güçlü kavramı derinlemesine öğrenin. • Başarının Üç Temel Anahtarı: Erişilebilirlik, uygun fiyat ve basitlik – [...]