Hayattaki en önemli becerilerinden biri beklentileri doğru yönetmektir. Eğer iş hayatında beklentileri doğru yönetmezseniz büyük bir hayal kırıklığına uğrarsınız ve başarısız olursunuz. Peki, beklentiler nasıl yönetilir? Gelin, birlikte öğrenelim.
İş Hayatında Beklentiler Nasıl Yönetilir?
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 22 dakika
Soru Sayısı: 6
Kuşak, yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartları ve sorumluluklarıyla yükümlü kişiler topluluğudur. Dünya durmadan değişmekte ve insanı da değiştirmektedir. önce tarım toplumu sonra sanayi toplumu ve en sonunda da bugün içerisinde yaşadığımız bilgi toplumu, dünyanın geçirmiş olduğu sosyo-kültürel ve ekonomik evrelerdir. Her kuşağın çıkış noktasında, tarihsel ve toplumsal dönüşüm evreleri yaşanır. Yaşanan olaylar, [...]
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 7
İyi takım olmak, aynı değerleri paylaşmak ve ortak yapılan işlerdir. Peki, insanlık tarihini etkileyen kişiler buluşlarını veya icatlarını tek başına mı hayata geçirdiler? İşte bu noktada biz olmanın, yani takım olmanın gücü oldukça önemlidir. Peki, tek başına takım olmak yeterli mi? Gelin, bu sorunu cevabını birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 19 dakika
Soru Sayısı: 6
Teknolojinin ilerlemesi ve bilgi paylaşımının hızlanmasıyla birlikte iş dünyası da yeniden yapılanmaya başladı. Kurumsal çeviklik bu noktada artık oldukça önemli bir yere sahiptir. Peki, bir çalışan ya da işveren olarak nasıl çevik olabileceğinizi biliyor musunuz? Gelin, bu eğitimde nasıl çevik olunabileceğini birlikte öğrenelim!
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 4
Başarısız bir iş ve yaşam dengesi hem çalışanı hem de işvereni olumsuz yönde etkiler. Dengeli bir iş hayatına sahip olmak sadece zamanında işe gidip gelmek anlamına gelmez. Önemli olan yaşamda dengeli olabilmektir. Peki, bu denge sağlanır? Gelin, birlikte öğrenelim.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
Aptal puma sendromu, iş hayatında adı pek bilinmeyen ama çokça yaşanan bir durumdur. Pumalar avlanırken ince zekâlarının ürünü olan bir karar mekanizmasıyla hareket ederler. Koşarken harcadığı enerji avdan elde edeceği potansiyel enerjiyi aştığında puma durur. Aptal puma sendromu ise bunun tam tersini yapan kişiler için kullanılır. Peki, aptal puma olmamak için ne yapmalıyız? Gelin, birlikte [...]
Cinsiyet
Eğitim Süresi: 17 dakika
Soru Sayısı: 7
Dişi veya erkek olmak doğumla belirlenir. Ancak toplumun cinsiyetlere dair beklentileri ile şekillenen roller nedeniyle kadın veya erkek olmak sonradan öğrenilir. Peki, ataerkil toplumlarda bu roller nasıl daha belirgin hâle gelir? Hadi, gelin birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 4
Birçoğumuz iş yerimizde mobbinge uğradığımızı düşünebiliriz. Peki, her olumsuz davranış mobbing midir? Mobbingi fark etmek ve engellemek için neler yapabiliriz? Mobbinge uğradığımızda bunu kiminle paylaşmalıyız? Ve mobbing bildirildikten sonraki süreç nasıl işler? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevaplarını birlikte verelim.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 13 dakika
Soru Sayısı: 5
Korona virüs ile birçok şey değişti. özellikle karantinada kaldığımız süre boyunca ofisten değil, evden çalışmak zorunda kaldık. Peki, ne yaptık? Uzaktan / evden çalışmaya başladık. Sizce uzaktan çalışma nedir, avantajları nelerdir, olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Hadi, gelin birlikte öğrenelim.Yararlı olması dileğiyle.