Günümüzde tedavisi bulunamayan birçok hastalık var, öyle değil mi? Peki, bu hastalıklardan korunmak için yapabileceğimiz bir şeyler yok mu? Tabii ki, var! Sizinle MS hastalığını doğru beslenme ile yenen Terry Wahls’in hikâyesini paylaşacağız. Hazırsanız başlıyoruz!
İlgili ürünler
Beslenme
Sofralarımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan zeytinyağının tarihini, içeriğindeki vitamin ve bileşenlerin neler olduğunu biliyor musunuz? Daha da önemlisi, zeytinyağı tüketirken nelere dikkat etmelisiniz? Bu soruların daha fazlasının yanıtı sizin için hazırladığımız eğitimimizde!Yararlı olması dileğiyle
Beslenme
ülkemizde, tarihi o kadar eski olmasa da kafamızı çevirdiğimiz her yerde ve her koşulda aranan bir içecektir çay. öylesine sahiplenmişiz ki; milli içeceğimiz kımızı unutmuş, tiryakisi olduğumuz kahveyi bırakmış, çaya başlamışız. İlk zamanlarda yüksek maliyeti nedeniyle yalnızca zengin ve ayrıcalıklı kişiler tarafından tüketilen çay, üretiminin yaygınlaşması ile ucuzlayıp herkesin kolaylıkla erişebildiği bir içecek haline gelmiştir. [...]
Beslenme
ülkece tüketmeyi en çok sevdiğimiz içecek şüphesiz çay. Hatta çay tüketiminde günlük 250 milyon bardak çayla dünyada açık ara farkla birinci sıradayız. Peki, çay sağlığımız açısından dost mu yoksa düşman mı? Gelin, birlikte öğrenelim.
Beslenme
Dünyamızı korumak için hızlı iklim değişikliğiyle mücadele etmemiz gerekiyor. Peki, yediklerimizin bu konuda ne kadar etkili olduğunu biliyor musunuz? Kırmızı et sandığınız kadar masum değil. Peki ya diğer gıdalar? Ne yediğimiz karbon ayak izlerimizi büyük ölçüde etkiliyor. Gelin, iklim değişikliğinde gıdaların etkisini öğrenelim. Hazırsanız başlıyoruz.
Beslenme
Her gün süt içiyor musunuz? Ya da ne sıklıkla süt tüketiyorsunuz? İnsanlar bu konuda ikiye ayrılıyor. Sütün kemik yapısı için çok önemli olduğunu söyleyenler ve kansere neden olduğunu savunanlar… Şimdi size tarafınızı seçim demeyeceğiz. Hazırladığımız bu eğitimle kafanızdaki tüm soruların cevaplarını alacaksınız.
Beslenme
Beslenme tercihlerimiz birçok canlının neslinin tükenmesinin temel nedenlerinden birisi hâline geldi. Bu konuda bizlerin birey olarak alabileceği en önemli önlem, sürdürülebilir beslenmeye geçmek olacaktır. Gelin, daha yaşanılabilir bir Dünya için beslenme alışkanlıklarımızı yeniden gözden geçirelim.
Beslenme
Modern yaşamın getirdiği kolaylık ve hıza en uygun beslenme biçimi olan fast food tadıyla bizi cezbetse de sağlığımızı da bir o kadar kötü etkiliyor. Peki, giderek artan bu beslenme biçimi vücudumuzu nasıl etkiliyor? Gelin, birlikte öğrenelim.
Beslenme
Eğer beyninizin içindeki tüm sıvıyı çekseydiniz ve onu bileşenlerine ayırsaydınız, sizce nasıl görünürdü? Sudan arındırılmış beyninizin ağırlığının büyük bir kısmı, lipidler olarak da bilinen yağlardan oluşurdu. Geriye; proteinler, aminoasitler, mikro besinler ve glikoz kalırdı. Durun, hemen korkmayın! Besinlerin beyne etkisi nasıl olur önce onu anlayın! Yararlı olması dileğiyle.