Günümüzde kurumların hayatta kalıp rekabette öne geçmeleri için geleneksel yapılarından kurtularak öğrenen organizasyonlara dönüşmeleri gerekir. Peki, nasıl öğrenen bir organizasyon olunur? Gelin, birlikte öğrenelim.
Nasıl Öğrenen Bir Organizasyon Olabilirsiniz?
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 3
İlgili ürünler
Eğitim ve Gelişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 3
Öğrenme tasarımı basit bir uygulama gibi görünebilir. Ancak, doğru uygulayabilmek için önemli ilkelerini mutlaka bilmelisiniz. Peki, iyi bir öğrenme tasarım modeli nedir ve nasıl oluşturulur? Gelin, birlikte öğrenelim.
Eğitim ve Gelişim
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 3
Robert Gagné, öğrenme psikolojisi ve öğretim tasarımı alanındaki yıllar süren çalışmaları sonucunda, etkili bir öğretim modeli tasarladı. Bu modeli e-öğrenme süreçlerine uyarlayarak öğrenmenin sınırlarını zorlamaya hazır mısınız?
Eğitim ve Gelişim
Eğitim Süresi: 15 dakika
Soru Sayısı: 0
Kurumlar öğrenmeyi sürekli kılarak değişime karşı güçlü kalabilmektedir. öğrenmek, günümüzde organizasyonların can damarını oluşturan en önemli sermayedir. Peki ya öğrenen bir kurumun kazanımları ne olur öğrenmek ister misiniz? Bu eğitimde sizlere öğrenen organizasyon kavramını açıklamayı ve çalıştığınız kurumun öğrenen bir kurum olabilmesi için izlenmesi gereken yolları öğretmeyi amaçlıyoruz. Neden öğreniyoruz? öğrenen Organizasyonlar Beş Disiplin Yönetime [...]
Eğitim ve Gelişim
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 2
Beyin tipimizi belirlemek, kendi çalışma alışkanlıklarımızı değiştirebilmemiz için oldukça önemlidir. Beyin yapımıza uygun öğrenme şeklini bulduğumuzda, öğrenmek kolaylaşır ve zevkli hale gelir. Peki, siz hangi beyin tipine sahipsiniz? Gelin birlikte keşfedelim!
Eğitim ve Gelişim
Eğitim Süresi: 12 dakika
Soru Sayısı: 2
Birçoğumuz istatistik konusuna oldukça önyargılı yaklaşır. Matematiksel hesaplamalar, karmaşık tablolar ve grafikler ile dolu olduğunu düşünebilir. Ancak, istatistik aslında oldukça eğlenceli bir konudur. Hatta, oldukça heyecanlıdır. Gelin eğlenceli istatistik hesaplamalarını birlikte öğrenelim!
Eğitim ve Gelişim
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 3
Soru hazırlama tekniklerini biliyor musunuz? çoktan seçmeli, boşluk doldurma ya da eşleştirme sorularında nelere dikkat edilmelidir? Yetişkinlere soru hazırlarken hangi yeterlilikleri ölçmeliyiz? Gelin, bu eğitimde soru hazırlama tekniklerini tüm detaylarıyla öğrenelim!
Eğitim ve Gelişim
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 2
Hepimiz zaman zaman işlerimizi erteleriz ve bunun kötü bir şey olduğunu düşünürüz. Peki hiç aktif erteleme diye bir şey duydunuz mu? Endişelenmeyin, size yardımcı olmak için buradayız. Sizin için hazırladığımız eğitim sayesinde aktif erteleme ile tanışacak ve verimliliğinizi arttıracaksınız. Hazırsanız arkanıza yaslanın ve ilginç yöntemlerle tanışın.
Eğitim ve Gelişim
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Çoğumuz matematik dersinden ya da matematiksel işlemlerden korkarız. çünkü matematiği yapamayacağımızı düşünür, anlayamadığımız için de kendimizi kötü hissederiz. Merak etmeyin, sizin için hazırladığımız bu eğitimde; matematiğin anlaşılmama nedenlerini ve onu daha kolay anlamak için neye ihtiyacımız olduğunu derledik. Şunu unutmayın, matematik demek sembollerden çok daha fazlası demektir. Gelin, şimdi detaylarını birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.