Toksik bir yöneticiyle çalışmak zorunda mısınız? İş hayatınızda stres ve kaygı seviyeniz yükseliyor mu? Bu eğitim tam size göre! Kariyerinizi ve psikolojinizi korumak için ihtiyacınız olan tüm stratejileri bu eğitimde bulacaksınız.
Neden Bu Eğitimi Almalısınız?
• Toksik Davranışları Tanıyın: Bir yöneticinin toksik olup olmadığını anlamak, strateji geliştirmenin ilk adımıdır. Bu eğitimde, toksik yönetici davranışlarını tanımayı ve bunlara karşı kendinizi nasıl koruyacağınızı öğreneceksiniz.
• Profesyonel Stratejiler Geliştirin: İşinizi mükemmel yapın, başarılarınızı belgeleyin ve dengeli bir şekilde ilerleyin. Eğitimimiz size, toksik bir ortamda bile profesyonelliğinizi koruyarak nasıl başarılı olacağınızı gösterecek.
• Kariyerinizin Kontrolünü Elinize Alın: Toksik bir yöneticiyle çalışmak zorlu olabilir ancak kontrolü ele almak sizin elinizdedir. Bu eğitim, kariyerinizi yönetmeniz için ihtiyacınız olan tüm araçları sunuyor.
• Geleceğinizi Planlayın: Her zaman bir çıkış planınız olmalı. öz geçmişinizi güncel tutun, profesyonel ağınızı genişletin ve kendinizi sürekli geliştirin.
Eğitime dilediğiniz an bilgisayar veya mobil cihazınızla erişebilirsiniz.
Toksik Yöneticilerle Başa Çıkma Sanatı
Eğitim Süresi: 7 Dakika
Soru Sayısı: 2
İlgili ürünler
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 7
İyi takım olmak, aynı değerleri paylaşmak ve ortak yapılan işlerdir. Peki, insanlık tarihini etkileyen kişiler buluşlarını veya icatlarını tek başına mı hayata geçirdiler? İşte bu noktada biz olmanın, yani takım olmanın gücü oldukça önemlidir. Peki, tek başına takım olmak yeterli mi? Gelin, bu sorunu cevabını birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 4
Birçoğumuz iş yerimizde mobbinge uğradığımızı düşünebiliriz. Peki, her olumsuz davranış mobbing midir? Mobbingi fark etmek ve engellemek için neler yapabiliriz? Mobbinge uğradığımızda bunu kiminle paylaşmalıyız? Ve mobbing bildirildikten sonraki süreç nasıl işler? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevaplarını birlikte verelim.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 3
İşiniz sizin için ne kadar önemli? Haklısınız, sahip olduğunuz iş bazen bir aylık maaştan çok daha fazlasıdır. Neden mi? çünkü sahip olduğunuz iş size; bilinirlik, statü, aidiyet, öz saygı, öz güven ve sorumluluk gibi nitelikler kazandırır. Peki, işinizi kaybederseniz? Bu eğitimde işinizi kaybederseniz neler yapabileceğinizden söz edeceğiz. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 22 dakika
Soru Sayısı: 6
Kuşak, yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartları ve sorumluluklarıyla yükümlü kişiler topluluğudur. Dünya durmadan değişmekte ve insanı da değiştirmektedir. önce tarım toplumu sonra sanayi toplumu ve en sonunda da bugün içerisinde yaşadığımız bilgi toplumu, dünyanın geçirmiş olduğu sosyo-kültürel ve ekonomik evrelerdir. Her kuşağın çıkış noktasında, tarihsel ve toplumsal dönüşüm evreleri yaşanır. Yaşanan olaylar, [...]
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 8 dakika
Soru Sayısı: 4
Hepimiz iş hayatında başarılı olmak istiyoruz. Ancak bazen ne kadar çalışırsak çalışalım istediğimiz başarıyı yakalayamıyoruz. Ama merak etmeyin! İş hayatında başarılı olmanın bazı sırları var. Peki, bunlar neler? Gelin, birlikte öğrenelim.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 2
Evet, birçoğumuz mezun olduktan sonra başarısız iş görüşmeleri yaşadık. Bazen bunları “Şansımız yokmuş!” diye karşıladık. Ama inanın iş görüşmelerinin kaderi bizim elimizde! Eğer iş görüşmesinde yeteneklerimizi iyi ifade edersek sonunda işi alabiliriz! Peki, ama nasıl? Gelin, birlikte öğrenelim
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 19 dakika
Soru Sayısı: 6
Teknolojinin ilerlemesi ve bilgi paylaşımının hızlanmasıyla birlikte iş dünyası da yeniden yapılanmaya başladı. Kurumsal çeviklik bu noktada artık oldukça önemli bir yere sahiptir. Peki, bir çalışan ya da işveren olarak nasıl çevik olabileceğinizi biliyor musunuz? Gelin, bu eğitimde nasıl çevik olunabileceğini birlikte öğrenelim!
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 7 dakika
Soru Sayısı: 3
Aptal puma sendromu, iş hayatında adı pek bilinmeyen ama çokça yaşanan bir durumdur. Pumalar avlanırken ince zekâlarının ürünü olan bir karar mekanizmasıyla hareket ederler. Koşarken harcadığı enerji avdan elde edeceği potansiyel enerjiyi aştığında puma durur. Aptal puma sendromu ise bunun tam tersini yapan kişiler için kullanılır. Peki, aptal puma olmamak için ne yapmalıyız? Gelin, birlikte [...]