Toksik bir yöneticiyle çalışmak zorunda mısınız? İş hayatınızda stres ve kaygı seviyeniz yükseliyor mu? Bu eğitim tam size göre! Kariyerinizi ve psikolojinizi korumak için ihtiyacınız olan tüm stratejileri bu eğitimde bulacaksınız.
Neden Bu Eğitimi Almalısınız?
• Toksik Davranışları Tanıyın: Bir yöneticinin toksik olup olmadığını anlamak, strateji geliştirmenin ilk adımıdır. Bu eğitimde, toksik yönetici davranışlarını tanımayı ve bunlara karşı kendinizi nasıl koruyacağınızı öğreneceksiniz.
• Profesyonel Stratejiler Geliştirin: İşinizi mükemmel yapın, başarılarınızı belgeleyin ve dengeli bir şekilde ilerleyin. Eğitimimiz size, toksik bir ortamda bile profesyonelliğinizi koruyarak nasıl başarılı olacağınızı gösterecek.
• Kariyerinizin Kontrolünü Elinize Alın: Toksik bir yöneticiyle çalışmak zorlu olabilir ancak kontrolü ele almak sizin elinizdedir. Bu eğitim, kariyerinizi yönetmeniz için ihtiyacınız olan tüm araçları sunuyor.
• Geleceğinizi Planlayın: Her zaman bir çıkış planınız olmalı. öz geçmişinizi güncel tutun, profesyonel ağınızı genişletin ve kendinizi sürekli geliştirin.
Eğitime dilediğiniz an bilgisayar veya mobil cihazınızla erişebilirsiniz.
Toksik Yöneticilerle Başa Çıkma Sanatı
Eğitim Süresi: 7 Dakika
Soru Sayısı: 2
İlgili ürünler
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 5
Hepimiz kariyer basamaklarında hızla yükselmek isteriz. Ancak kariyer her zaman aynı hızda ilerlemez, inişleri ve çıkışları vardır. Hızınızı neyin düşürdüğü tespit ederseniz kariyerinizde yükselmeniz kolaylaşır. Peki, kariyer basamaklarını hızlı ve emin adımlarla tırmanmak için ne yapmak gerekir? Gelin, birlikte öğrenelim.
Cinsiyet
Eğitim Süresi: 17 dakika
Soru Sayısı: 7
Dişi veya erkek olmak doğumla belirlenir. Ancak toplumun cinsiyetlere dair beklentileri ile şekillenen roller nedeniyle kadın veya erkek olmak sonradan öğrenilir. Peki, ataerkil toplumlarda bu roller nasıl daha belirgin hâle gelir? Hadi, gelin birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 7
İyi takım olmak, aynı değerleri paylaşmak ve ortak yapılan işlerdir. Peki, insanlık tarihini etkileyen kişiler buluşlarını veya icatlarını tek başına mı hayata geçirdiler? İşte bu noktada biz olmanın, yani takım olmanın gücü oldukça önemlidir. Peki, tek başına takım olmak yeterli mi? Gelin, bu sorunu cevabını birlikte öğrenelim. Yararlı olması dileğiyle.
İnovasyon
Eğitim Süresi: 14 dakika
Soru Sayısı: 5
İnovasyon; yenilik, gelişme ve yaratıcılık gibi birçok kavramı içinde bulundurur. Aslında inovasyon sıradanlığın dışında olmaktır. Bu kavramı günlük hayatımızda kullanarak kendi inovasyonumuzu geliştirebiliriz. Peki, kendimizi ve çevremizi geliştirecek inovasyonları nasıl gerçekleştirebiliriz? Gelin, birlikte öğrenelim.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 9 dakika
Soru Sayısı: 4
Başarısız bir iş ve yaşam dengesi hem çalışanı hem de işvereni olumsuz yönde etkiler. Dengeli bir iş hayatına sahip olmak sadece zamanında işe gidip gelmek anlamına gelmez. Önemli olan yaşamda dengeli olabilmektir. Peki, bu denge sağlanır? Gelin, birlikte öğrenelim.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 5 dakika
Soru Sayısı: 2
Hayatınızı güzelleştirmek veya kariyer hedefinize ulaşmak için belirlediğiniz bir strateji var mı? Ya da daha önce hiç strateji belirlediniz mi? Birçoğumuz strateji belirlerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini bilmiyoruz. Bu yüzden yanlış kararlar alıyor ve başarısız olduğumuzu görünce üzülüyoruz. Peki strateji nedir? Ya da nasıl belirlenmelidir? Sizin için hazırladığımız eğitimimizde stratejinin ne olduğuna ve nasıl belirlenmesi [...]
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 5
Korona virüs ile birçok şey değişti. özellikle karantinada kaldığımız süre boyunca ofisten değil, evden çalışmak zorunda kaldık. Peki, ne yaptık? Uzaktan / evden çalışmaya başladık. Sizce uzaktan çalışma nedir, avantajları nelerdir, olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Hadi, gelin birlikte öğrenelim.Yararlı olması dileğiyle.
İş Yaşamı
Eğitim Süresi: 16 dakika
Soru Sayısı: 4
Birçoğumuz iş yerimizde mobbinge uğradığımızı düşünebiliriz. Peki, her olumsuz davranış mobbing midir? Mobbingi fark etmek ve engellemek için neler yapabiliriz? Mobbinge uğradığımızda bunu kiminle paylaşmalıyız? Ve mobbing bildirildikten sonraki süreç nasıl işler? Gelin, bu soruların ve daha fazlasının cevaplarını birlikte verelim.